BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationell handel i Ryssland 2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Personer som vill bygga en stark karriär som arbetar med att främja handel inom en mängd olika länder kan överväga att utföra en utbildning i den internationella handeln. Detta kan vara det perfekta alternativet för studenter som vill välja ett yrke som en handelsanalytiker eller efterlevnad analytiker.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

De mest populära kandidatprogrammen i Internationell handel i Ryssland 2021

2 Resultat i Internationell handel, Ryssland Filter

Kandidat i beskattning av internationellt företag och gränsöverskridande handel

Financial University under the Government of the Russian Federation
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Arbetet inom internationell handel har alltid varit prestigefylldt och lovande eftersom det ger en utmärkt möjlighet att resa runt i hela världen, kommunicera med representant ...

Läs mer

Specialtull företag

Saratov Socio-Economic Institute
Kandidatexamen
<
Heltid
<
5 år
Ryska
Campusstudier

Tillväxten i den globala ekonomin efter finanskrisen, Rysslands anslutning till Tullunionen och Världshandelsorganisationen (WTO) bidrar till en dynamisk utveckling och optime ...

Läs mer