BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationell handel 2021 i Wuhan i Kina

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Akademiker i kandidatexamen i internationell handel kommer att kunna utforma och genomföra politik, incitament, policys, strategier inresa eller insatser för olika organisationer. Studenterna kommer att kunna förbättra investeringar och handel, i syfte att möjliggöra förvaltning av projekt och beslutsfattande för att förbättra handeln inom länder.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Denna stad är bland de få pedagogiska och vetenskapliga centra i landet, längs Shanghai och Beijing. Under åren har det sett det största antalet högskolestudenter inskrivning i världen. De högre utbildning centra är mycket framstående, och många studenter som har passerat genom dem kan intyga det.

Be om information Kandidatprogram i Internationell handel i Wuhan i Kina 2021

1 Resultat i Internationell handel, Wuhan Filter

Kandidatexamen i internationell ekonomi

Wuhan University of Technology
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Det professionella målet är att främja senior specialiserade talanger som behärskar de grundläggande teorierna för modern ekonomi, särskilt internationell ekonomi, behärska gr ...

Läs mer