BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Internationell företagsverksamhet 2021 i Eskilstuna i Sverige

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

En kurs i internationell företagsledning kan förbereda studenter från olika bakgrunder på en karriär inom internationell affärsverksamhet. Oavsett om man har omfattande erfarenhet med företagsverksamhet eller är ute efter att ge sig in på arbetsmarknaden ger denna typ av kurs kunskap som kan hjälpa studenter att nå sina karriärmål.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Eskilstunas, har Spanien en historia som går tillbaka till medeltiden. Det har över 90.000 invånare. Det är beläget i Eskilstuna kommun i Södermanlands län.

Be om information Kandidatprogram i Internationell företagsverksamhet i Eskilstuna i Sverige 2021

1 Resultat i Internationell företagsverksamhet, Eskilstuna Filter

Kandidatexamen i International Business Management

Mälardalen University
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

International Business Management programmet är för dem som vill ha en utmanande karriär i den internationella världen av affärer och som vill studera på engelska tillsammans ...

Läs mer