7 Kandidat Program i Inredningsarkitektur i Nordamerika for 2024

Kandidat Program i Inredningsarkitektur i Nordamerika for 2024Filter
    • San Francisco, Amerikas förenta stater

    Heltid

    8 terminer

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    School of Interior Architecture & Designs BFA-läroplan integrerar teori, design och teknologi i takt med branschens standarder. Våra studenter utvecklar de nödvändiga intellektuella, konstnärliga och etiska förmågorna som krävs för professionell praxis.

    • Online USA

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Architecture är en 5-årig professionell examen ackrediterad av National Architectural Accrediting Board som förbereder studenterna för att tjäna licens. Vårt innovativa tillvägagångssätt för utbildning integrerar pågående, verklig designpraxis med traditionellt klassrumsinlärning.

    • Pomona, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    • México, Mexiko

    På Campus

    Spanska

    Relatera till rymden Interiör rymddesign är en aktivitet som kombinerar kreativitet och nyfikenhet som krävs för att designa, bygga och förändra vårt sätt att leva. En inredningsarkitekt förstår vårt sätt att leva, och är närvarande i de utrymmen vi bor i varje dag, restauranger, hotell, museer, biografer, förstår vår miljö och är en professionell som kan föreställa sig och forma innovativa idéer som genererar tidlösa upplevelser och innovativa rums- och miljömöjligheter direkt relaterade till allt som omger oss.

    • Pittsburgh, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Carnegie Mellon University School of Architecture (SoA) erbjuder två kandidatexamenprogram: Bachelor of Architecture (B.Arch) och Bachelor of Arts in Architecture (BA). Båda programmen börjar med samma studiobaserade läroplan under det första året men börjar sedan skilja sig åt när det gäller möjligheter och resultat.

    • Puebla City, Mexiko

    På Campus

    Spanska

    Mål: Studenten ska ha teoretisk och praktisk kunskap om examen i inredningsarkitektur för skapande och utveckling av projekt inom inredningsarkitektur genom tydligt teoretiskt stöd; uttalandet av mål och förståelsen för det beboeliga rummet genom utveckling av kritiskt tänkande argumenterat för klienten och ett attraktivt och livskraftigt förslag i dess genomförande. På samma sätt kommer den att tillämpa kunskaper om konstruktionstekniker och processer, förslag på ytbehandlingar, färg och belysning och möbeldesign, samt övervakning och byggledning, både civila och kommersiella, på detta sätt kommer det att relatera de olika discipliner som konvergerar i inredning genom främjande av samarbete, tvärvetenskapligt arbete och socialt arbete.

    • Online USA

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i arkitektur är en 4-årig förprofessionell grundexamen som leder till BAC: s påskyndade 2-åriga master i arkitektur. Vårt innovativa tillvägagångssätt för utbildning integrerar pågående, verklig designpraxis med traditionellt klassrumsinlärning.