BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Innovation i Taiwan 2021

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Akademiker i kandidatexamen i innovation kommer att kunna leda innovativa satsningar inom olika branscher. Syftet med graden är att stärka elevernas entreprenörskunskap. Dessa färdigheter kommer att tillåta elever att förstå processer, drivkrafter, påverkan, risker och belöningar för innovation i varierande miljöer.

Taiwan, officiellt Republiken Kina, är en stat i Östasien och den första konstitutionella republik i Asien. Taiwan har flera bra universitet, varav många har utbytesavtal med utländska universitet, och det är ett bra sätt att uppleva livet i Taiwan.

De mest populära kandidatprogrammen i Innovation i Taiwan 2021

1 Resultat i Innovation, Taiwan Filter

Kandidatexamen i Mode och Innovation Management

Ming Chuan University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Fashion and Innovation Management (FIM) är det första treåriga programmet (engelska / franska / kinesiska) vid International College of Ming Chuan University (MCU). Baserat på ...

Läs mer