BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Innovation 2021 i Trevlig i Frankrike

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

För att överleva på en dynamisk marknad, måste ett företag alltid förbättra och utveckla sina tjänster eller produkter. innovationsprogram för avsikt att ge studenterna de verktyg som behövs för att hålla sina organisationer i ledande positioner eller ange konkurrensutsatta marknader genom forskning och utveckling.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Som den 5: e mest befolkade staden i Frankrike, är Nice hem för över 300 000 invånare. Det är en början turistmål i Frankrike på grund av dess skönhet och klimat. Staden har flera institutioner för högre utbildning.

Be om information Kandidatprogram i Innovation i Trevlig i Frankrike 2021

1 Resultat i Innovation, Trevlig Filter

Grundutbildningsprogram & magisterexamen i hållbar innovation

SDS - The Sustainable Design School
Kandidatexamen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Campusstudier

Du kommer att bli utbildad för att bli designer inom hållbar innovation och utveckla de kunskaper som krävs för att driva kreativitet i ett tvärvetenskapligt team.

Läs mer