$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Ingenjörsstudier 2023 i Joinville i Brasilien

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.I stort sett innebär ingenjörsvetenskap att man tar empiriska bevis, matematik och kunskap om globala system och använder dem för att skapa och underhålla allt från enskilda kompo… Läs mer

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

I stort sett innebär ingenjörsvetenskap att man tar empiriska bevis, matematik och kunskap om globala system och använder dem för att skapa och underhålla allt från enskilda komponenter till strukturer och hela processer. Det finns dock många inriktningar inom ingenjörsvetenskapen.  

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Detta tillstånd ger studenter med ett brett utbud att välja mellan när det gäller utbildningsanstalter. Det har över ett hundra utbildningscentra som är känd över hela Brasilien. Den statliga och federala universitetet i Santa Catarina, liksom andra högskolor, finns i denna stat.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Brasilien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)
Joinville, Brasilien

Univilles produktionsteknikkurs förenar kunskaper om administration, ekonomi och teknik.

Univilles produktionsteknikkurs förenar kunskaper om administration, ekonomi och teknik. -
Kandidatexamen
Heltid
5 år
Portugisiska
Mar 2023
Campusstudier