$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Ingenjörsforskning 2023 i Mittweida i Tyskland

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland… Läs mer

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Tyskland
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Fachhochschule Mittweida
Mittweida, Tyskland

Laserteknik, 3D-utskrift och biofotonik är framtidens teknik och de har en sak gemensamt: De behöver skicklig och högt specialiserad personal.

Laserteknik, 3D-utskrift och biofotonik är framtidens teknik och de har en sak gemensamt: De behöver skicklig och högt specialiserad personal. -
Kandidatexamen
Engelska, Tysk