45 Distansutbildning Kandidat Program i Informationsteknologi i Amerikas förenta stater for 2024

Distansutbildning Kandidat Program i Informationsteknologi i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BBA i Cybersecurity Operations Management-examen från Utica College ger de nödvändiga ledarskapsförmågan som krävs för att sticka ut som ledare inom det snabbt växande området cybersäkerhet. Genom kurser som utforskar strategisk ledning, undersökningar av datornätverk, cyberoperationer, systemsårbarhetsanalys och mer kommer du att utveckla vad som krävs för att möta kraven från dagens arbetsgivare och bygga den akademiska grunden som krävs för att bedriva forskarstudier.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    King Universitys online kandidatexamen i informationsteknologi kommer att lära dig hur du tillämpar lämplig informationsteknik och metoder. Välj ett av fyra tillgängliga spår: molnberäkning och systemadministration, cybersäkerhet, digital affärs- och spelutveckling samt informationssystem.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kandidatexamen i IT-ledning från EOU låter dig studera ekonomi och teknik för att få administrativa roller som IT-chef, teknisk chef eller säkerhetsspecialist. Välj en BA eller BS; fullfölja en kandidatexamen i tillämpad vetenskap om du går in i programmet med en associerad examen.

    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Lacey, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Redo att tillämpa den senaste tekniken på verkliga problem i branschen? Informationsteknik kan vara den bästa majoren för dig.

    • Winter Park, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    40 Veckor

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Teknikpersonal kräver ett betydande djup och bredd av både kunskap och färdigheter för att konkurrera inom det växande och dynamiska området informationsteknik. Målet med Full Sail"s Information Technology kandidatprogram är att förbereda dig för detta område genom att utveckla din förmåga att virtualisera information via distribuerade nätverk och molnet. Få en grundläggande förståelse för virtualisering av system, nätverk och lagring, och förstå hur du skapar programvarudefinierade datacenter som utnyttjar denna teknik.

    • Lynnwood, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    • Louisville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    36 månader

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Syftet med detta program är att ge akademiker de färdigheter som krävs för en karriär inom informationsteknologi. Förutom kommunikationsförmåga, kritiskt tänkande och teknisk kompetens, innehåller programmet en teknisk grund i kunskaper i webbdesign, programmeringsspråk, systemanalytiker och design, operativsystem, projektledning och applikationsprogramvara för affärslösningar. Kurserna inkluderar cybersäkerhet; nätverksstödsadministration och säkerhet; webbdesign och applikationsutveckling; eller systemstöd och administration. Utexaminerade från detta program kan välja att ansöka om att gå in i Master of Science in Managing Information Technology (MSMIT) utbildningsprogrammet för att förbättra sin kompetens ytterligare.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Campbellsville Universitys Bachelor of Science in Business Administration: Cybersecurity and Forensics Emphasis ger studenterna den kunskap och de verktyg som krävs för att skydda data och integritet för datorresurser som tillhör eller ansluter till en organisations nätverk.Med undervisning från erfarna lärare får studenterna också de ledaregenskaper som krävs för att ta ett större ansvar på arbetsplatserna.Lär dig mer idag.

    • Loretto, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    • Saint Charles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Lindenwood University's Bachelor of Science in Information Technology-programmet utforskar ett brett utbud av grundläggande begrepp och tekniker för att hjälpa dig att utmärka dig inom informationsteknologiområdet. Vårt program hjälper dig att utveckla färdigheter i att komma åt, bygga och hantera datornätverk. Informationsteknik (BS) med tonvikt på nätverkskurser erbjuds i 8-veckors traditionella, hybrid- och onlineformat.

    • New York, Amerikas förenta stater
    • Woodland Park, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Programmets unika fokus på hantering av teknik förbereder effektivt eleverna för framgångsrika karriärer på den dynamiska och snabba informationsteknologimarknaden. Du kommer att lära dig hur företag använder informationsteknologiska resurser för att utföra affärsfunktioner och få konkurrensfördelar. Till skillnad från program som bara fokuserar på det ena eller det andra, skiljer den här kombinationen av affärsmässiga och tekniska kunskaper Berkeley-utexaminerade från varandra. Du kommer också att ha möjlighet att ta affärs- och/eller teknikrelaterade klasser utanför den grundläggande läroplanen för att utöka dina karriärmöjligheter.

    • Murfreesboro, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Programmet Professional Studies hjälper studenter att förbereda sig för chefsbefattningar inom områdena informationsteknologi, sjukvårdsadministration eller affärskommunikation. Det är bland University College-program som riktar sig till onlinelärande och otraditionella studenter. Huvudämnet består av grundkurser i kommunikation, statistik, övervakning, organisationssystem, organisatoriska relationer och internationell kontext, som kan genomföras helt online.

    • Orange Beach, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Columbia Southern University's online kandidatexamen i informationssystem och cybersäkerhet är designad för studenter som vill utöka sina kunskaper inom systemsäkerhetsanalys och bygga upp de färdigheter som krävs för att upptäcka intrång och tillämpa rätt motåtgärder.