15 Kandidat Program i Indien for 2024

Kandidat Program i Indien for 2024Filter
    • Chennai, Indien
    • Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    2 + 2 American Kandidatexamen Program! En fyraårig ingenjörsutbildning! Först av sitt slag: Den 2 + 2 American Kandidatexamen erbjuds i Indien av The National Management School, ett internationellt centrum Broward College. Efter att ha avslutat den 2-åriga AA programmet vid NMS, kan eleverna överföra till NÅGON Amerikanskt universitet att slutföra sin kandidatexamen. Den Associate of Arts examen är ett välkänt och accepterat programmet i USA, och används som en språngbräda till den högre kandidatexamen. AA Program är ett allmänt program som gör det möjligt för eleven att överföra till något program på kandidatexamen nivå.

    • Chennai, Indien
    • Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Få en amerikansk kandidatexamen i 2 + 2 väg! Den 2 + 2 American Kandidatexamen erbjuds i Indien av The National Management School i samarbete med Broward College, Florida. Efter att ha avslutat den 2-åriga AA programmet vid NMS, kan eleverna överföra till NÅGON amerikanskt universitet att slutföra sin kandidatexamen och deras liberal arts utbildning. AA Program är ett allmänt humaniora program som gör det möjligt för eleven att överföra till något program på kandidatexamen nivå.

    • Chennai, Indien
    • Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    En fyraårig amerikansk kandidatexamen med 2 + 2! Den 2 + 2 American Kandidatexamen erbjuds i Indien av The National Management School i samarbete med Broward College, Florida. Efter att ha avslutat sina studier i naturvetenskap för 2-år på NMS, kan eleverna överföra till NÅGON Amerikanskt universitet att slutföra sin examen.

    • Bengaluru, Indien

    På Campus

    Engelsk

    FÖR DEN NYA ÅLDEN BRAVE STORYTELLERS Huvuddelen av journalistikens huvudämnen håller fast vid standardkurser som bara lär ut en form av kommunikation - oavsett om det är pappersjournalistik, tidning, digitala medier eller sändningar. New Shores har insett kravet på journalister med en övergripande kunskap om de ämnen de tar upp. Därför har vi innovativa kurser som inte bara utbildar om journalistik, utan också om vanliga journalistiska ämnen. Vårt universitets filosofi att undergräva det vanliga i det extraordinära föddes naturligtvis detta examensprogram. I dessa utmanande kurser lärs eleverna att tänka kritiskt och analysera nyanserade, sammanlänkade ämnen inom journalistik. Vår fakultet är hem för en dedikerad grupp författare som släpper böcker om värdefulla ämnen och publicerar i ledande forskningsartiklar och tidskrifter.

    • Mumbai, Indien

    På Campus

    Engelsk

    Det tvååriga forskarutbildningsprogrammet i management (PGPM) fokuserar på att skapa framtida företagsledare. Den unika certifieringen erbjuder intensiv utbildning, interlokation, introspektion och upptäckt, i slutet av programmet kommer studenten att framstå som en ledare som fattar beslut, handlingar och initiativ och uppnår organisatoriska mål "Med visdom och mod" Vi följer en slutanvändare- baserad design och struktur för våra kurser. Kursinnehållet är en design baserad på input och branschinriktad ur företagsperspektivet. Våra besökande fakulteter är från företagssektorn och alla har god branscherfarenhet. Vi tror att denna höga exponeringsnivå och utbildning från företagsvärldens armaturer i stor utsträckning skulle förbereda våra studenter på att möta framtida utmaningar. Pedagogik och klassrummet leverans stil är fallstudie och projektbaserad snarare än en traditionell lärare-student monolog tillvägagångssätt. Vi följer Sokrates metodik för undervisning där 20% av din session undervisas av fakulteten och 80% är baserat på interaktiva sessioner, förhör av studenter, debatter och diskussioner. Detta placerar studenter i verkliga affärsscenarier där de behöver fatta beslut i realtid. I en värld där det i de flesta fall inte finns några rättigheter och fel, kommer vår fakultet att fungera som ledande personal som kommer att fungera som samtalspartners och underlättare för studenterna, för att hjälpa dem att utvecklas till ansvarsfulla framtida chefer som kan fatta beslut och ta ansvar och konsekvenser associerad till samma. I årskurs 1 fokuserar kursen på kärnämnen, inklusive internationella affärer, emotionell intelligens, strategisk ledning och entreprenörskap. I årskurs 2 erbjuder kursen specialisering inom marknadsföring eller ekonomi eller HR (studenten kan välja någon av dessa inriktningar).

    • Mumbai, Indien

    På Campus

    Engelsk

    Indiens bästa framväxande handelshögskola och en av Frankrikes bästa handelshögskolor och Grandes Écoles har gått samman för att erbjuda ett unikt dubbelutbildningsprogram inom lyx och varumärkeshantering. Studenter fortsätter sitt första år på Athena i Mumbai och fortsätter sedan sitt andra år på Rennes Campus som ligger i Rennes nära Paris - Frankrike (världens lyxiga huvudstad!) Vid programmets slut skulle studenterna ha avslutat tre praktikplatser (två i Indien & En i Frankrike), studerade vid de två världsklass Business Schools i Mumbai och Frankrike, undervisades av ledande fakultets- och företagsledare i Indien och Europa och har två kvalifikationer-Post Graduate Program in Management (PGPM)-Lyx från Athena och civilingenjör i International Luxury & Brand Management från Rennes SB. Studenter kommer verkligen att vara globala proffs inom lyx & varumärkesledning med ett val att fortsätta sin karriär inom företagssektorn eller som entreprenörer i Europa eller i Indien.

    • Ahmedabad, Indien

    Engelsk

    Godkänd av rådet för arkitektur, Bachelor of Architecture vid AnantU är ett femårigt heltidsstudiecentrerat program där studenter utbildas för att lösa live designproblem.

    • Bengaluru, Indien

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    BCA (Bachelor in Computer Application) Kursen är utformad som innefattar studier av datorer och dess tillämpningar. Programmet förbereder studenterna att möta utmaningarna och möjligheterna i IT-industrin i Indien genom att bygga starka fundament. BCA-kursplanen är avsedd att undervisa teori och tillämpningar. Kursen hjälper till att utrusta studenter med professionell och kommunikationsförmåga.

    • Bengaluru, Indien

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration (BBA) kurs ge kunskaper om de principer som är perfekta för en karriär i företagvärlden. Kursen hjälper till för framtida affärs- och ledarskaps karriärmål. BBA-kursen tillåter kandidater att gå in på förvaltningsområdet. Eleverna lär sig olika aspekter av effektiv företagsledning.

    • Chennai, Indien
    • Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    2 + 2 American Kandidatexamen Program - 2 år i Indien, plus två år i USA för en fyraårig amerikansk kandidatexamen i företagsekonomi

    • Bengaluru, Indien

    På Campus

    Engelsk

    DEN INTELLEKTUELLT STIMULERANDE GRADEN Om du någonsin har fascinerats av mänsklig psykologi och kognitiv vetenskap kommer New Shores Bachelor of Arts in Psychology att vara den bästa plattformen för att utveckla den fascinationen till en sund karriär. Vårt program är överlägset konfigurerat för att ge dig de finaste och mest avancerade studierna inom psykologi och hjärnvetenskap, med riklig praktisk exponering för verkliga fall. Programmet syftar till att omvandla våra studenter till mycket läskunniga proffs inom neurovetenskap, kognitiv vetenskap, psykologi och lingvistik. Studenter har också den inspirerande och givande möjligheten att samarbeta med nationella prisbelönta professorer om kurser och forskning. Om du är yrkesverksam och inte har tid att gå vår vanliga psykologikurs, erbjuder högskolan en distansutbildning och korrespondenskurs.

    • Dehradun, Indien

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Postgraduate Program in Maritime Business Management (MBM) är ett unikt, internationellt program som syftar till att främja lovande akademiker och unga yrkesverksamma till framtida allmänna chefer, chefer och ledare inom sjöfartsindustrin. MBM är den enda kursen i sitt slag som kombinerar mäklare, befraktning, fartyg, hamn, terminalhantering, maritim logistik och juridik som undervisas av branschexperter och proffs över hela världen. Tillsammans med akademisk excellens strävar MBM efter att uppnå en fin balans mellan teori och praktisk utbildning om liveprojekt för att förbättra MBM-studenternas konkurrensfördel. Detta säkerställs genom att vårt företagsnätverk engageras. MBM -studenter konfronteras kontinuerligt med förföreställningarna om "konventionell visdom" och lär sig att placera dem i sitt rätta och bredare ekonomiska perspektiv. Dessa extrafunktioner ger dig inte bara möjligheten att förstå den marina sektorn i den verkliga världen utan ger dig också möjligheten att nätverka.

    • Mumbai, Indien

    På Campus

    Engelsk

    Indiens bästa framväxande handelshögskola och en av Frankrikes äldsta och mest respekterade institutioner och Grand Ecole har gått samman för att erbjuda ett unikt dubbelutbildningsprogram inom management. Studenter fortsätter sitt första år på Athena School of Management i Mumbai och fortsätter sedan sitt andra år på det historiska Conservatoire national des arts et métiers campus i hjärtat av Paris. I slutet av programmet skulle studenterna ha avslutat tre praktikplatser (två i Indien och en i Frankrike), studerat vid två världsklass Business Schools i Mumbai och Paris, undervisats av ledande fakultets- och företagsledare i Indien och Europa, och har Två kvalifikationer - Postgraduate Program in Management (PGPM) - Global från Athena & Masters in Management (MIM) från Conservatoire national des arts et métiers. Studenter kommer verkligen att vara globala proffs med ett val att fortsätta sin karriär inom företagssektorn eller som entreprenörer i Europa eller i Indien.

    • Ahmedabad, Indien

    Engelsk

    Kandidatexamen i design vid Anant National University är ett fyraårigt heltidsprogram med specialiseringar inom mode- och textildesign, produktdesign, rymddesign, interaktionsdesign, kommunikationsdesign och tvärvetenskaplig design.

    • Bengaluru, Indien

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Commerce grad är utformad för att ge studenterna ett brett utbud av chefsfärdigheter samtidigt som man bygger kompetens inom ett visst verksamhetsområde. Det ger kandidater med kunskaper om redovisningsprinciper, export- och importlagar, ekonomisk politik och andra aspekter som påverkar handel och näringsliv.