BACHELORSTUDIES.SE

Kandidatexamen i Hotelladministration 2020

Med världen blir mer och mer sammankopplade och avstånden blir mindre av en fråga, är hotellbranschen en av de snabbast växande industrierna i dag. Som det expanderar, fortsätter behovet av kvalificerade och högutbildade yrkesmän att stiga. En Bachelor i Hotel Management kommer att lära dig hur man blir en framgångsrik hotellchef eller entreprenör! Samtidigt kommer ett kandidatprogram i Hotel Management introducera dig till områden som hotell organisation, service management, marknadsföring eller försäljning. Kurser kombineras med praktisk inlärning i syfte att ge dig så varierat lärande som möjligt.

 

Du kommer att utforska ledning och organisation av semesterorter, bed and breakfast, konventioner samt lyxhotell. Du får också lära dig att handskas med nya hotell koncept, hållbart företagande eller framväxande marknader.Efter att ha tagit en kandidatexamen i Hotel management, kan du förvänta dig att hitta ett jobb inom områden som hotell och resorts, konferenser och mässor, konsultföretag turism eller privata företag gästfrihet.

 

Om du är kundorienterad och vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö, med ett Kandidatprogram i Hotel Management kan vara precis det rätta för dig! Ta en titt på nedanstående alternativ och gäller idag!

 

38 Resultat i Hotelladministration Filter

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Frankrike bordeaux

I en internationell miljö, maste ledning, team-ledande och tekniker. Att utveckla professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att bli en operativ chef i ett företag.

Bachelor of International Hotel Management

Vatel Paraguay Ciudad del Este
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Paraguay Ciudad del Este

Vatel-hotellet

Kandidatexamen i internationell gästfrihet

Vatel Paraguay Asuncion
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Paraguay asuncion

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning för alla hotellavdelningar. Programmets längd är 3 år och det kombineras med 16 månaders praktik i tre till femstjärniga hotell i Paragnay och i världen. De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke och utvecklar färdigheter för lagarbete.

Kandidatexamen i internationell gästfrihet

Vatel Argentina
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Argentina 1867, 1121

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning för alla hotellavdelningar. Programmets längd är 3 år och det kombineras med 16 månaders praktik i tre till femstjärniga hotell i Argentina och i världen. De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke och utvecklar färdigheter för lagarbete.

Kandidatexamen Intenational Hotel Management

Vatel Malaga
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2020 Spanien Ronda

International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har avslutat studier på gymnasiet och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning i alla hotellavdelningar.

Kandidat i hotellledning

VIVES University College
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Belgien Kortrijk bruges + 1 fler

- DETTA PROGRAM GÄLLER FRÅN ÅRET 2020-2021 - Som kandidatexamen i hotellledningen är du en professionell som är helt hemma i den fascinerande världen av gästfrihet. Hotellledningsprogrammet erbjuder en hög nivå av professionell kunskap och färdigheter, tre eller fyra främmande språk, en stark ekonomisk grund, goda IKT-färdigheter, förmåga att arbeta i team, presentationsförmåga och internationell erfarenhet.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand bangkok

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under dessa fyra års skolgång förvärvar Vatel-eleverna professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område; lära sig ledningstekniker och teamledande färdigheter.

Kandidat i hotellledning

Amity University: Dubai
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Förenade arabemiraten Dubai

Hospitalsbranschen är för närvarande den näst största arbetsgivaren världen över och förväntas växa med 4% per år fram till 2023, med en av de 10 jobb som genereras av denna sektor. I UAE upplever hotellbranschen dynamisk tillväxt med tillkomsten av stora internationella kedjor och förväntas kräva 337 miljoner yrkesverksamma år 2023. Enligt World Travel

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Nimes
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Frankrike Nîmes

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Cyprus
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Februari 2020 Cypern Turkiska republiken norra Cypern

International Hotel Management-programmet är inriktat på kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate- eller College-studierna och vars slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom Operational Management för alla hotellavdelningar.

Kandidat i hotell- och turismsledning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Kandidatexamen i hotell- och EUHT StPOL från EUHT StPOL och University of Girona. Unik officiell examen i Spanien med det namnet. Vi lär eleverna de färdigheter, arbetstekniker, attityder och beteenden som krävs för att bli en "allroad" professionell.

Kandidat i hotell

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campusstudier Internet Heltid 3 år Januari 2020 Spanien Barcelona Valencia madrid + 3 fler

Programmets huvudsakliga syften och mål är att ge grundläggande kunskaper om turistverksamheten och visa sambandet mellan hotell och resehantering. att förvärva en allmän förståelse för specialiseringsämnena, som händelsehantering, personalresurser, PR och guidning; att förbättra engelskspråkiga kommunikationsförmåga att lära sig ett andraspråk och börja använda det i en professionell miljö.

Kandidat i turism och hotellledning (engelska på engelska)

WSB University in Gdansk
Campusstudier Heltid Oktober 2020 Polen Gdańsk

Som ett resultat av utvecklingen av turismmarknaden talade engelska en av de viktigaste kompetensen. I det långa perspektivet där utvecklingenstrenderna i HoReCa-sektorn och marknadsdata talar om 8% tillväxt av utländska turister som kommer på årsbasis, är möjligheten för flytande kommunikation på engelska ett viktigt krav för att få ett jobb med en mycket attraktiv ersättning.

Kandidatexamen i internationell ledning inom hotell och turism

Aspira University College
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Kroatien Dela Zagreb + 1 fler

Grundutbildningsprogrammet för International Hospitality and Tourism Management förbereder studenterna för ledningsfunktioner inom turism, gästfrihet och hotellbranschen.

Kandidat i turism och hotellledning

Bilkent University
Campusstudier Heltid 4 år

Läroplanen för institutionen för turism och hotellledning betonar praktiska tillämpningar inom den internationella gästfriheten och turismindustrin.