Filter
Kandidatexamen
Oceanien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotelladministration Oceanien 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Studenter i hotellförvaltningsprogram och kurser kan lära sig att korrekt hantera motell, hotell och olika andra typer av logi anläggningar. Ämnen som behandlas kan omfatta gästfrihet lag, ekonomisk förvaltning, anställd tillsyn, mat och marknadsföring.

Asien är förmodligen den mest kraftfulla kontinenten i världen och ekonomiskt det inför oändliga möjligheter i utbildningen. Tyngdpunkten är på väg österut. Snabba förändringar och investeringar i högre utbildning och engelska är ett offentligt talat språk. Oceanien 's starka sysselsättningsmöjligheter tillgodoser också vidare till studenterna framtiden.

Se alla kandidatprogram i Hotelladministration Oceanien 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Hotelladministration, Oceanien

Torrens University Australia

Genom att ange en värld av Hospitality Management med BMIHMS, börjar du på en karriär som öppnar dörrar att arbeta över hela världen. Det är en snabbt växande industri m ... [+]

Kandidatprogram i Hotelladministration Oceanien 2020. Genom att ange en värld av Hospitality Management med BMIHMS, börjar du på en karriär som öppnar dörrar att arbeta över hela världen. Det är en snabbt växande industri med höga krav på kvalificerad personal ledningsnivå. Genom att tjäna de rätta kvalifikationerna i kombination med hårt arbete och initiativ, kommer du snart hitta dig själv att nå en ledande ställning, att leda människor och spännande projekt. Under de första 2 åren av detta hotell management examen, studenter lever på plats på vår praktiska Lärcentrum, Leura campus. Dessutom förbinder de två bransch placeringar som ger praktisk, praktisk erfarenhet. Studenternas sista 6 månaders fokuserar p... [-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nya Zeeland Auckland  + 5 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska