BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hotelladministration i Litauen 2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Hotel management kurser och program är utformade för att förbereda studenterna för karriärer som Hotell chefer. På detta område, eleverna lära sig om ekonomi, hushållning och anläggning underhåll inblandade i yrket. Kurser innehåller ofta grunderna förvaltning, tjänstesektorn och reklam.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotelladministration i Litauen 2020

2 Resultat i Hotelladministration, Litauen Filter

Kandidat i turism och hotellledning

Kauno Kolegija
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Litauisk
Campusstudier

Syftet med studieprogrammet för turism och hotellhantering är att utbilda en turism- och hotellchef som förvärvar yrkesexamen och som kan hantera den funktionella verksamheten ...

Läs mer

Ungkarl inom turism och hotellverksamhet

International School of Law and Business
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det är ett tvärvetenskapligt ämnesområde i syfte att förbereda människor med kompetens, engagemang och kompetens för förvaltning, marknadsföring och operationer positioner i v ...

Läs mer