Filter
Kandidatexamen
Kroatien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotelladministration i Kroatien 2020

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Studier i hotel management kan omfatta olika aspekter av tillsynen av hotell verksamheten, inklusive administration, städning, catering och marknadsföring. Utbildningar inom detta område är utformade för att förbereda personer för att framgångsrikt övervaka hotell i ledande befattningar.

Genom Kroatiens akademiska program International, student från olika delar av världen få anmärkningsvärt lärorik erfarenhet. Landets städer erbjuder en perfekt plats för elever som vill studera diplomati, freds-och konfliktkunskap, internationella affärer och internationella relationer.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotelladministration i Kroatien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hotelladministration, Kroatien

Aspira University College

Grundutbildningsprogrammet för International Hospitality and Tourism Management förbereder studenterna för ledningsfunktioner inom turism, gästfrihet och hotellbranschen. ... [+]

Studieprogram skapat i samarbete med arbetsgivarna

Grundutbildningsprogrammet för International Hospitality and Tourism Management förbereder studenterna för ledningsfunktioner inom turism, gästfrihet och hotellbranschen.

Turism är en av världens mest perspektiva industrier, en betydande exportprodukt och generatorn för sysselsättning. Ökande marknadsvärde i turism kräver att ha högkvalitativ professionell och ledande personal.

Internationell gästfrihet och turismledningsprogrammet syftar till kvalitetsförbättring av experter genom att introducera ny kunskap och färdigheter genom specialisering. Studiet genomförs i enlighet med Bolognaprocessen och varar i sex terminer, det vill säga tre år. Under den tredje terminen väljer studenterna mellan ett av de tre specialområdena: Destination Organisations och företagsledning, hotellledning eller gastronomi. Den sexte terminen är helt dedikerad till praktisk träning.... [-]

Kroatien Dela Zagreb
Mars 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska