BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotelladministration i Kina 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Hotell förvaltning innebär att köra och övervaka alla aspekter av en boende Affärs. Studenter som studerar denna disciplin kan få viktiga färdigheter såsom kommunikation, finansiella och ledarskapsförmåga för att hjälpa dem att göra karriär inom området.

Den Kina högre utbildning för ett par år har röstats fram som en av de bästa bland de asiatiska länderna. Detta land har över 150 både offentlig och privat ägda universitet distribution på alla provinser i Kina. Den högre utbildningen är forskningsbaserade.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotelladministration i Kina 2020

2 Resultat i Hotelladministration, Kina Filter

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Hotel & Tourism Business School
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Kina Suzhou

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. De som vill ha en karriär inom gästfrihet och turistnäringar måste ha en internationell och tvärkulturell uppsökning. Med tanke på detta ger Vatel eleverna möjlighet att tillbringa andra året i en annan Vatel-skola, belägen i någon del av världen.

Bachelor i hotel management

Institute for Tourism Studies, Macau
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Kina Macau

IFT: s BA Hotel Management är ett program utformat med den moderna gästfrihetens professionella i åtanke.