BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotelladministration i Frankrike 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

En kandidatexamen i Hotel Management handlar om karriär inom besöksnäringen. Studenterna kommer att lära sig att skapa och hantera kundfokuserade företag som tillåter dem att generera intäkter. Ämnen allt från förvaltning skicklighet till human resource management.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotelladministration i Frankrike 2020

4 Resultat i Hotelladministration, Frankrike Filter

BACHELOR'S GREE (HONS) I HOSPITALITY MANAGEMENT

Institut Paul Bocuse
Campusstudier Heltid 4 år Öppen antagning Frankrike Écully

Gästfrihetsbranschen kräver anpassningsförmåga och en djup kunskap om beteende, livsstil och intresseområden för en alltmer krävande internationell kundkrets.

europeiska kandidatexamen i International Hotel & Tourism Management

CMH
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Frankrike paris

Vår europeiska Bachelor i Hotel & Tourism Management svarar perfekt på behoven hos turism och hotellbranschen. Det motsvarar L-nivån i LMD-systemet och erkänns av företag runt om i världen och svarar behov hotell-och turistnäringen.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Nimes
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Frankrike Nîmes

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen.

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Frankrike bordeaux

I en internationell miljö, maste ledning, team-ledande och tekniker. Att utveckla professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att bli en operativ chef i ett företag.