BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotelladministration Europa 2020


Europa är en topp turistmål så många kommer överens om att det är ett utmärkt läge för att ta en kandidatexamen i Hotel Management. De akademiska institutioner som erbjuder en Bachelor i Hotel Management i Europa håller hög akademisk standard, har utmärkta faciliteter och top-notch fakulteter med innovativa undervisningsmetoder. En Bachelor i Hotel Management i Europa är ett positivt första steg mot en framgångsrik karriär inom turism-och besöksnäringen.

I Europa kommer en Bachelor i Hotel Management brukar ta minst tre år att slutföra, men det finns även andra studieinriktningar för deltid och distansutbildning för att passa behoven hos de flesta studenter. I Europa kommer en Bachelor i Hotel Management programmet utforskar ämnen som ekonomi, marknadsföring, evenemang förvaltning, kulinarisk företagsledning, och hotellets design.

Läs mer om en Bachelor i Hotel Management i Europa genom att bläddra genom programmen nedan.Om du hittar ett program som intresserar dig genom att fylla i formuläret och ni kommer att anslutas direkt med skolan antagning!

25 Resultat i Hotelladministration, Europa Filter

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Frankrike bordeaux

I en internationell miljö, maste ledning, team-ledande och tekniker. Att utveckla professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att bli en operativ chef i ett företag.

Kandidatexamen Intenational Hotel Management

Vatel Malaga
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2020 Spanien Ronda

International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har avslutat studier på gymnasiet och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning i alla hotellavdelningar.

Kandidat i hotellledning

VIVES University College
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Belgien Kortrijk bruges + 1 fler

- DETTA PROGRAM GÄLLER FRÅN ÅRET 2020-2021 - Som kandidatexamen i hotellledningen är du en professionell som är helt hemma i den fascinerande världen av gästfrihet. Hotellledningsprogrammet erbjuder en hög nivå av professionell kunskap och färdigheter, tre eller fyra främmande språk, en stark ekonomisk grund, goda IKT-färdigheter, förmåga att arbeta i team, presentationsförmåga och internationell erfarenhet.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Nimes
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Frankrike Nîmes

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Cyprus
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Februari 2020 Cypern Turkiska republiken norra Cypern

International Hotel Management-programmet är inriktat på kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate- eller College-studierna och vars slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom Operational Management för alla hotellavdelningar.

Kandidat i hotell- och turismsledning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Kandidatexamen i hotell- och EUHT StPOL från EUHT StPOL och University of Girona. Unik officiell examen i Spanien med det namnet. Vi lär eleverna de färdigheter, arbetstekniker, attityder och beteenden som krävs för att bli en "allroad" professionell.

Kandidat i turism och hotellledning (engelska på engelska)

WSB University in Gdansk
Campusstudier Heltid Oktober 2020 Polen Gdańsk

Som ett resultat av utvecklingen av turismmarknaden talade engelska en av de viktigaste kompetensen. I det långa perspektivet där utvecklingenstrenderna i HoReCa-sektorn och marknadsdata talar om 8% tillväxt av utländska turister som kommer på årsbasis, är möjligheten för flytande kommunikation på engelska ett viktigt krav för att få ett jobb med en mycket attraktiv ersättning.

Kandidat i hotell

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campusstudier Internet Heltid 3 år Januari 2020 Spanien Barcelona Valencia madrid + 3 fler

Programmets huvudsakliga syften och mål är att ge grundläggande kunskaper om turistverksamheten och visa sambandet mellan hotell och resehantering. att förvärva en allmän förståelse för specialiseringsämnena, som händelsehantering, personalresurser, PR och guidning; att förbättra engelskspråkiga kommunikationsförmåga att lära sig ett andraspråk och börja använda det i en professionell miljö.

Kandidatexamen i internationell ledning inom hotell och turism

Aspira University College
Campusstudier Heltid 3 år Mars 2020 Kroatien Dela Zagreb + 1 fler

Grundutbildningsprogrammet för International Hospitality and Tourism Management förbereder studenterna för ledningsfunktioner inom turism, gästfrihet och hotellbranschen.

Kandidat i turism och hotellledning

Bilkent University
Campusstudier Heltid 4 år

Läroplanen för institutionen för turism och hotellledning betonar praktiska tillämpningar inom den internationella gästfriheten och turismindustrin.

Bachelor i hotell och gästfrihet (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2020 Spanien Marbella

Hotell- och gästfrihetsutbildningen som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förbereda sig för en spännande karriär inom gästfrihetsindustrin utan också ger maximal flexibilitet för studiealternativ.

Grad i Hospitality Management

Universidade Europeia
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Portugal lissabon

Graden i Hotel Management har utformats utifrån branschens behov, nämligen den ökande professionalismen hos de mänskliga resurserna som är kopplade till hotellbranschen. Kravet på kvalitet i tillhandahållandet av en service av excellens, uppkomsten av stora hotellgrupper och ökad konkurrens, både nationellt och internationellt.

Ungkarl i International Hotel Management

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Schweiz Martigny

Idag är den gästfrihet och turistnäringen kosmopolitiska och globaliserade, och därför scouter för utbildad och kvalificerad personal

Ungkarl turism och hotell management

Kaunas College - University Of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Litauen Kaunas

Öva fokuserade akademiska program inrednings studenter med kunskap om ekonomiska, sociala och tillämpad vetenskap samt affärskompetens som behövs i Tourism and Hospitality

Bbs i International Hotel Management

Shannon College of Hotel Management
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Irland Ennis

The Bachelor of Business Studies in International Hotel Management (BBS) förbereder studenterna för en karriär inom företagsledning i hotellbranschen som