BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hotelladministration i Cypern 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Akademiker i kandidatexamen i Hotel Management kommer att kunna hålla en mängd olika chefsbefattningar inom besöksnäringen. Eleverna kommer att få en mängd olika färdigheter som sysslar med skapande och hantering av kundfokuserad verksamhet, som med tiden kommer att göra det möjligt för dem att nå ledande befattningar inom hotell och resorts.

Högre utbildning i Cypern bedrivs i de fem gemensamma internationella språk nämligen engelska, franska, portugisiska, turkiska, grekiska och kinesiska. Detta har löst frågor om språkbarriärer i dessa lärosäten så att även internationella studenter att söka landets högre utbildning.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotelladministration i Cypern 2020

2 Resultat i Hotelladministration, Cypern Filter

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Cyprus
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

International Hotel Management-programmet är inriktat på kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate- eller College-studierna och vars slutliga mål är att utbilda fram ...

Läs mer

Kandidat i turism och hotellledning

Cyprus West University
Kandidatexamen
Aug 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Institutionen för turism och hotellhantering är ett program som syftar till att lägga till teoretisk och praktisk kunskap tillsammans med praxis i välbefinnande och operatione ...

Läs mer