Filter
Kandidatexamen
Thailand Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Thailand 2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Thailand 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Hotell och turism, Thailand

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under dess ... [+]

Studera International Hotel Management

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under dessa fyra års skolgång, studerade Vatel:

Förvärva professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område;Lär dig ledningstekniker och teamledande färdigheter.

Dessa framtida chefer i den internationella gästfrihetsindustrin hanterar konkreta och operativa professionella verkligheter genom hela läroplanen:

De har riktiga kunder i Vatels restauranger och applikationshotell.Under sina praktiska applikationsveckor hanterar äldre studenter yngre: de arbetar alla i verkliga förvaltningsförhållanden.De gör sina färdigheter perfekt i sina praktikplatser.Deras kurser ges av professorer såväl som proffs inom gästfrihets- och turistnäringen.... [-]
Thailand bangkok
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska