26 Kandidat Program i Hotell och turism i Spanien for 2024

Kandidat Program i Hotell och turism i Spanien for 2024Filter
    • Marbella, Spanien

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Hotell- och gästfrihetsgraden som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förbereda sig för en spännande karriär inom gästfrihetsbranschen utan också erbjuder maximal studiealternativsflexibilitet. Nivå 4-moduler och uppdrag för detta program (120 hp) motsvarar det första året av en universitetsutbildning och nivå 5-modulerna och uppgifterna (120 hp) motsvarar det andra året av en universitetsexamen, studenter kan välja att slutföra sina andra och / eller tredje och sista året av en tillhörande grundexamen i hotell och gästfrihet, på campus vid Schellhammer Business School eller ett brittiskt universitet. Det finns också en rad alternativa alternativ för distansutbildning. Varje modul består av cirka 40 guidade inlärningstimmar med ytterligare 30-50 timmar valfritt inlärningsmaterial. Dessa material består av rekommenderade övningar, rekommenderade avläsningar och internetresurser.

    • Marbella, Spanien

    Heltid

    4 år

    Blandad, På Campus

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska, Engelsk

    CETT-UB kandidatexamen i turism 100% på engelska är en unik möjlighet att forma din framtid. Tack vare den uppsättning kunskap och erfarenheter som du kommer att få under dina studier kommer du att leda och leda alla typer av företag inom turist- och besökssektorn. Föreställ dig en skola med hotell och restaurang – en mötesplats för yrkesverksamma inom branschen, studenter och kunder. Lev CETTs upplevelse. Forma din framtid och studera hos oss för en turismexamen.

    • Barcelona, Spanien
    • Geneva, Schweiz
    • + 1 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Turism är den snabbast växande industrin i näringslivet. Vårt program ger en solid grund i teorin och praktiken av turismsledning och förbereder studenterna för en framgångsrik karriär inom turism och fritid. Förutom branschspecifika moduler gör våra kursalternativ möjligheter för deltagare att utveckla en rad affärsvärden som är tillämpliga på den bredare kommersiella marknaden.

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Bli en sann förändringsledare och hjälp till att forma och bygga framtiden för Hospitality and Tourism med vår Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management.

    • Málaga, Spanien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Spanska

    International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som har lyckats genomgått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida proffs inom operativ ledning för alla hotellavdelningar.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har genomfört gymnasiestudier och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom operationell ledning i alla hotellavdelningar.

    • Madrid, Spanien
    • Berzosa, Spanien
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Kandidatexamen i turism vid Nebrija University är det enda programmet i Spanien som utformats med stöd av ett rådgivande råd som omfattar de viktigaste organisationerna i sektorn, såsom Iberia, Viajes El Corte Inglés, Instituto Tecnológico Hotelero (Hotel Industry Technology Institute) och World Tourism Organization - UNWTO. Alla studenter i programmet tar del av sina studier vid de bästa universiteten i USA, Storbritannien, Italien, Australien eller Tyskland, och uppmuntrar på så sätt skapandet av ett internationellt nätverk av kontakter som kommer att pågå hela deras yrkesliv. De har också en mentorsklubb, som består av yrkesverksamma från branschen, som följer med var och en av dem från början av deras utbildning tills deras kandidatexamen är klar.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor Degree in Tourism and Hospitality Management är en 4-årig universitetsexamen (240 ECTS) som utbildar framtida chefer inom turism och gästfrihet. Den kombinerar kompetensutveckling för att leda och leda företag med utveckling av kompetens relaterade till gästfrihet.

    • Lucerne, Schweiz
    • Madrid, Spanien

    Heltid

    3 år

    Blandad

    Engelsk

    Är du redo att forma turismens ekosystem mer hållbart? Skulle du vilja studera utomlands och ta examen med en schweizisk examen, dra nytta av en läroplan utvecklad och levererad i samarbete med World Tourism Organization (UNWTO)? Om så är fallet, är detta mångsidiga och flexibla treåriga kandidatprogram för dig.

    • León, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar kvalificerade yrkesmän som kan ta ansvar för ledning, ledning och administration i alla typer av företag inom turistsektorn, liksom i organisationer som är engagerade i fritid och kultur.

    • Ourense, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Denna examen utbildar yrkesverksamma inom turism med förmågan att analysera behoven för företagsledning och turistanvändning av natur- och kulturresurser, med en global kunskap om alla områden relaterade till turism (marknadsföring, företagsledning, strategisk planering, språk, boende och restauranghantering , miljöekonomi, internationell handel, geografi, sociologi...), med förmågan att leda nya projekt och anpassa sig till en snabbt föränderlig miljö.

    • Zürich, Schweiz
    • Antwerp, Belgien
    • + 7 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Efter framgångsrikt slutförande av studieprogrammet får studenterna en internationell privat Bachelor of Arts in Tourism Management-examen som tilldelas av skolans huvudkontor i Zürich, Schweiz, baserat på rekommendation från fakulteten på de lokala campus där poäng erhållits.

    • Getafe, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Officiell examen i hotell- och gastronomisk företagsledning av EUHT StPOL . Den enda officiella examen i Spanien med denna beteckning. #1 i Spanien och #14 i världen av QS Rankings World Hospitality and Leisure Management Vi förser studenten med de kunskaper, färdigheter, förmågor, arbetstekniker, attityder och beteenden som krävs för att vara en "allrounder".