BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Spanien 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Spanien 2020

18 Resultat i Hotell och turism, Spanien Filter

Examen i turism - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Spanien Murcia Spain Online + 2 fler

Bland de universitet där de studerar på nätet turism ger UCAM en metod anpassad till din livsstil, så det är du som bestämmer takten för studien. Ta klassrummet till ditt hem, sätta till ditt förfogande de nödvändiga verktygen för att garantera dig en komplett utbildning.

Examen i turism - ansiktet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Spanien Murcia Spain Online + 1 fler

Tillhör den gren av lag och Business, graden av turism täcker ett brett spektrum av kunskap som definierar kompetens, kompetens, färdigheter och ambitioner som skall uppfyllas av framtida proffs.

Officiell universitetsexamen inom turism

CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Spanien Barcelona

CETA är medveten om att turismen är motorn i dagens ekonomi och en stor arbetsgivare, förespråkar därför en god utbildning, internationella och anpassas för att skapa högt utbildad personal.

Kandidatexamen i internationell hotellledning

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Spanien madrid

International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har genomfört gymnasiestudier och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom operationell ledning i alla hotellavdelningar.

International Hotel Management

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Spanien madrid

Den internationella Hospitality Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har klarat gymnasiet studier

Grad i turism

Universidad de Leon
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Spanien León

Vi utbildar kvalificerade yrkesmän som kan ta ansvar för ledning, ledning och administration i alla typer av företag inom turistsektorn, liksom i organisationer som är engagerade i fritid och kultur.

Samtidighet utbildningsprogrammet inom turism och företagsekonomi grad

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Samtidighet programmets examen i turism och examen i Business tillåter eleverna att bedriva både studier Examen i turism och examen i Business Studies. Genom att övervinna detta program kommer du att få två officiella titlar examen / a i turism och forskarutbildning / a i Business. Det ger studenterna en stark bakgrund inom företagsledning och en djup kunskap om turistnäringen.

Examen i turism

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Examen i turism undervisas vid Institutionen för turism - CENP, knuten till universitetet i A Coruña, och ligger i hjärtat av staden, 200 meter från stranden Riazor. Denna grad tillhör den gren av kunskap om social- och rättsvetenskap och varar i fyra år och totalt 240 högskolepoäng.

Bachelor i hotell och gästfrihet (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2020 Spanien Marbella

Hotell- och gästfrihetsutbildningen som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förbereda sig för en spännande karriär inom gästfrihetsindustrin utan också ger maximal flexibilitet för studiealternativ.

Kandidat i Hospitality Management

Schellhammer Business School
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Spanien Marbella

Kandidatexamen i global ledarskap ger expertis inom förmaning mänsklig och social utveckling. Ett program för dem som vill ha sin arktypiska personlig utveckling och uppfyllelse och vill också bidra till en bättre värld med kollektiv mänsklig utveckling. Du får resultatet av 40 års undersökningar, forskning, studier, analys, förståelse och utveckling för att ge framtida generationer ett positivt perspektiv.

Grad i turism och fritid

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Spanien Barcelona madrid + 1 fler

I dagens internationella turistlandskap är hållbarhetens intresse, den växande konkurrensen mellan destinationer och efterfrågan på kvalitet till ett rimligt pris sammanflöda utmaningar i en miljö som i sig förändras, i kontinuerlig omvandling och i vissa fall instabil.

Universitetsexamen i turism och fritid (Officiell) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona madrid + 1 fler

Med tanke på detta paradigm erbjuder Osteleas skola för turism och gästfrihet en ny examen i turism och ocio. Detta är en officiell examen som utvecklats kring det internationella tillvägagångssättet, där resor inte förstås bara som enbart resande eller förmedling och turismmarknadsföring, men tvärtom motsvarar alla aktiviteter och aktörer som är involverade i turistsektorn som manifesteras genom resor.

Grad i turism ledning

Universidad de Salamanca
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Spanien Salamanca

Den nya graden av turismsledning möjliggör beslutsfattande inom företag och institutioner inom sektorn, förstärker språkens roll genom att möjliggöra för studenter att kommunicera på turismområdet på minst två språk, med möjlighet till Att träna i en tredje part innehåller nya professionella områden som transport och logistik eller restaurering. Det ger studenter möjlighet att bo på andra universitet, både nationella och internationella (Frankrike, Tyskland, Italien, Sverige, Portugal, etc.).

Kandidatexamen i turismsledning

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Spanien Murcia Spain Online + 1 fler

Tillhör området juridik och företag täcker graden i turism ett brett spektrum av kunskap (färdigheter, kompetenser, förmågor och ambitioner för framtida studenter). Det rekommenderas att studenter som väljer vår examen har en känslighet för miljö, social, kulturell och ekonomisk hållbar utveckling, förmåga till sociala relationer och interpersonella kontakter, förmåga att kommunicera, resonera och förstå, analytiska och förhandlingsfärdigheter, flexibilitet och kritisk känsla, förmåga att anpassa sig till förändringar, nya situationer och kulturer.

Kandidat i hotell

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campusstudier Internet Heltid 3 år Januari 2020 Spanien Barcelona Valencia madrid + 3 fler

Programmets huvudsakliga syften och mål är att ge grundläggande kunskaper om turistverksamheten och visa sambandet mellan hotell och resehantering. att förvärva en allmän förståelse för specialiseringsämnena, som händelsehantering, personalresurser, PR och guidning; att förbättra engelskspråkiga kommunikationsförmåga att lära sig ett andraspråk och börja använda det i en professionell miljö.