BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Ryssland 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Ryssland 2020

7 Resultat i Hotell och turism, Ryssland Filter

IMI International Hospitality Management. Internationella kandidatexamen för konstprogram

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
Campusstudier Heltid 4 år Öppen antagning Ryssland Sankt Petersburg moskva + 1 fler

Detta program är utformat för dem som är intresserade av att driva en karriär i den spännande världen av gästfrihet. IMI International Hospitality Management - är ett unikt internationellt BA-program i Ryssland och CIS ackrediterat av IMI International Management Institute (Schweiz).

Kandidat turism / hotel management och turistbranschen

Minin University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Nizhny Novgorod

Mission OPOP mot utbildning turism 43.03.02 är att ge en heltäckande och högkvalitativ utbildning av kvalificerade och konkurrenskraftiga specialister, som har egenskaper som uppfyller kraven från konsumenter, anordnande av komplexa turistservice

Bachelor - Joint International Program

Vladivostok State University of Economics and Service
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Ryssland Vladivostok

Ungkarl - hotellbranschen

Vladivostok State University of Economics and Service
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Vladivostok

Hotel verksamhet är en profil som bildar teoretiska och praktiska kunskaper inom teknik, organisation och tillhandahållande av hotell-och restaurangbranschen tjänsten: sanatorier, fritidshus, företags arenor.

Ungkarl - turism

Vladivostok State University of Economics and Service
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Vladivostok

Turism är en spirande profil som bildar komplexa kompetenser inom turistekonomi, hantering av turistverksamhet, praktiska färdigheter i interaktion med kunder och partners.

Grundutbildning: Turism

Irkutsk State Linguistic University
Campusstudier Heltid September 2020 Ryssland Urik

Experter förutspår: under de kommande tio åren kommer investeringar i turism i Ryssland ökar och antalet anställda i turistnäringen kommer att öka med nästan 1,5 miljoner människor.Efterfrågan på kvalificerade specialister inom turism kommer att vara

Grundutbildningsturism

Череповецкий государственный университет
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Cherepovets

Turism är den mest dynamiskt utvecklande sektorn i världsekonomin, varje sjunde arbetsplats faller på turistbranschen. I Ryssland är turism i dag ett av de prioriterade aktivitetsområdena, och därför kommer efterfrågan på specialiserade specialister med nödvändig kompetensuppsättning bara att öka varje dag. Programmet låter dig förbereda utövare inom området turism och utflyktsstudier: studenterna får grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter i att organisera utflykt och turistaktiviteter. Övning är nyckeln till framgång, därför måste varje kandidat genomgå en praktikplats i organisationer som framgångsrikt arbetar inom turistsektorn i Cherepovets och regionen.