BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Portugal 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Portugal 2020

7 Resultat i Hotell och turism, Portugal Filter

Examen inom turism, kultur och kulturarv förvaltning

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)
Campusstudier Heltid Oktober 2020 Portugal Lamego

Kandidatexamen i Tourism Management, kultur- och Heritage syftar till att möjliggöra, med lämplig utbildning, erfarna tekniker inom Tourism Management, kultur och arv. På detta sätt Kursen är uppbyggd respekterar den nödvändiga kopplingen mellan dessa områden.

Bachelor i gästfrihet

Universidade Europeia
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Portugal lissabon

Om du vill ha en karriär inom gästfrihet

Kandidat i turism

Universidade Europeia
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Portugal lissabon

Denna turismskurs, med en stark koppling till näringslivet, fokuserar på design, förvaltning och spridning av turism och gästfrihet i sina olika aspekter och öppnar en rad unika arbetsmöjligheter.

Grad i Hospitality Management

Universidade Europeia
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Portugal lissabon

Graden i Hotel Management har utformats utifrån branschens behov, nämligen den ökande professionalismen hos de mänskliga resurserna som är kopplade till hotellbranschen. Kravet på kvalitet i tillhandahållandet av en service av excellens, uppkomsten av stora hotellgrupper och ökad konkurrens, både nationellt och internationellt.

Ungkarl i turism och kultur ledning

Polytechnic Institute of Tomar
Campusstudier Heltid Deltid Oktober 2020 Portugal Tomar

Utbildningen syftar till att ge studenterna en teknisk och humanistisk bakgrund som gör det möjligt för dem att bidra till den portugisiska och europeiska kulturarvet i linje med en hållbar turistnäringen och med hänsyn till sambandet mellan turism och kulturaktiviteter.

Kandidat i turism

ISPGAYA
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Portugal Vila Nova de Gaia

Graden i turism bygger på en uppsättning mål av social, ekonomisk, miljömässig och kulturell karaktär, som grundar sig på främjande av mänsklig utveckling och individers psykosociala livskvalitet genom värdering av de sammanhang där de interagerar.

Kandidat i turism

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Campusstudier Heltid 3 år Öppen antagning Portugal Porto

Kandidatgraden i turism antar ett modernt tillvägagångssätt, i linje med turismindustrin. Kursen består av kärnmoduler med valfria moduler för att passa individuella studenters krav. Praktikmodulerna I och II ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet med partners som sträcker sig från privata företag till nationell, regional och lokal administration. Främjande och förbättring av turistmål och innovation och utveckling av turistprodukter moduler stärker dessa länkar, utvecklar elevernas förmåga att innovera. Utvecklingen