Filter
Kandidatexamen
Paraguay Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Paraguay 2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Letar du efter en gynnsam plats att bo eller studera i Sydamerika? Varför ska du tänka längre! Kom till Paraguay och njuta av den tempererade och subtropiska klimat i landet som du studerar för kvalificerade kurser inom National University of Asunción, Universidad Americana och Autonoma universitetet i Asunción bland andra översta institutioner.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Paraguay 2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

2 Resultat i Hotell och turism, Paraguay

Vatel Paraguay Asuncion

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtid ... [+]

Studera International Hotel Management

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning för alla hotellavdelningar. Programmets längd är 3 år och det kombineras med 16 månaders praktik i tre till femstjärniga hotell i Paragnay och i världen. De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke och utvecklar färdigheter för lagarbete.

Antagningsprov

Antagningsprov är speciellt utformade för att bedöma motivationsnivån, yrket och profilen som krävs för hotellhanteringsprogrammet. Innehållet i tentamen inkluderar skriftliga engelska och logiska tester och en personlig intervju. Testen kräver ingen förberedelse och gynnar inte något särskilt utbildningssystem.... [-]

Paraguay asuncion
Mars 2020
Spansk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel-hotellet ... [+]

Studera International Hotel ManagementOm Vatel

Vatel-hotellet

Éducacion Duale och tre obligatoriska språk

Bland de många fördelarna med vårt program är Éducacion Duale- systemet. Vatels undervisningssystem där eleven ”obligatoriskt” måste uppfylla 50% av teoretiskt lärande i ansikts-till-ansikte klasser och 50% av yrkesutbildningen genom praktik på överenskomna hotell hemma och utomlands. På samma sätt kommer studenten att krävas obligatoriskt inom läroplanen, dvs utan extrakostnader, studiet av 3 främmande språk, bland dem: engelska och franska.

I slutet av den 3-åriga kursen får grundexamen dubbla grader:... [-]

Paraguay Ciudad del Este
Februari 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska