22 Kandidat Program i Hotell och turism i Nederländerna for 2024

Kandidat Program i Hotell och turism i Nederländerna for 2024Filter
    • Apeldoorn, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    På Wittenborg University of Applied Sciences läser alla studenter på BBA Hospitality Business Administration en rad breda affärsmoduler som kompletterar deras valda specialiseringar.

    • Breda, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I en gemensam examen med Wageningen University erbjuder vi ett akademiskt kandidatprogram där du kommer att forska om utvecklingen inom turism och dess inverkan på samhället, miljön och ekonomin. Bachelor of Science in Tourism är det enda akademiska programmet inom turismområdet i Nederländerna.

    • Leeuwarden, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Förbereda dig för arbete i en dynamisk, internationell miljö. Utveckla dina färdigheter och kunskaper om värdskap, hospitality och management samt entreprenörskap, hållbarhet, personalfrågor, försäljning och ekonomi, samtidigt som du får praktisk erfarenhet på vårt eget fyrstjärniga Notiz Hotel och på våra restauranger och matställen på campus.

    • Deventer, Nederländerna
    • Enschede, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är idealiskt för serviceinriktade studenter med entreprenöriell känsla, kommersiell insikt och ett internationellt fokus. För att hjälpa dig att lyckas i denna bransch lägger vi stor vikt vid ledningsförmåga och andra oumbärliga yrkesegenskaper.

    • Maastricht, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Hotel Management School Maastricht är en internationell skola av högsta klass inom Hospitality Management och har försett den internationella hotellbranschen med begåvade yrkesverksamma i mer än 60 år. Vi välkomnar studenter från hela världen under våra intag i september och februari.

    • Vlissingen, Nederländerna
    • Velp, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Gillar du att upptäcka nya resmål och kulturer? Tilltalar fritidsbranschen, hälsosam livsstil, resor och gästfrihet dig? Gillar du att förbättra livskvaliteten för de olika destinationerna ännu mer? Säkerställer du en fantastisk gästupplevelse till exempel vid museibesök med ditt upplevelsekoncept? Eller kommer du att marknadsföra ett event? Med det engelskspråkiga turistledningsprogrammet på HZ kommer du att utvecklas till en pionjär inom resevärlden. Och allt detta från ett fantastiskt resmål: turistregionen Zeeland.

    • Amsterdam, Nederländerna
    • Utrecht, Nederländerna
    • + 1 more

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Holländska

    Dubai, Botswana, New York, Venedig; hela världen är vid dina fötter. Resebranschen letar efter dig! Efter att ha tagit kandidatexamen i International Tourism Management kommer du att sälja världen online och offline. Du designar resor, köper till skarpa priser och knyter kontakter över hela världen. Du kan till exempel arbeta som produktchef, evenemangschef, reseerådgivare eller stadsmarknadsförare. Du kan också starta ditt eget företag.

    • The Hague, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vill du arbeta som chef inom turistsektorn eller funderar du på att starta ett eget turistföretag? Då erbjuder detta program dig en solid grund för din framtida karriär. Turismsektorn har en mycket direkt relation med sina kunder och en chef behöver veta hur man ger kunderna en allround tillfredsställande upplevelse. Å andra sidan måste en chef inom turism också förstå att hantera verksamheten och leda sitt team mot utmärkt prestanda. Detta program lär dig allt du behöver för en lyckad start i din gästfrihetskarriär.

    • Zürich, Schweiz
    • Antwerp, Belgien
    • + 7 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Efter framgångsrikt slutförande av studieprogrammet får studenterna en internationell privat Bachelor of Arts in Tourism Management-examen som tilldelas av skolans huvudkontor i Zürich, Schweiz, baserat på rekommendation från fakulteten på de lokala campus där poäng erhållits.

    • Tilburg, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta internationella fyraåriga kandidatprogram består av en omfattande grundfas på två och ett halvt år, under vilken eleverna lär sig allt om livsstilssektorerna (hälsa, mat, mänsklig rörelse, fritid, utseende, arbete och boende). Varje komponent innehåller en praktisk uppgift relaterad till dess verksamhetsområde; antingen en trendrapport eller ett koncept för ett företag som verkar inom just detta område.

    • Breda, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Kan du ge människor en fantastisk reseupplevelse och samtidigt ta hänsyn till naturen och lokalbefolkningen? Vill du dyka in i den äventyrliga världen av turism, rekreation och gästfrihet? Välkommen ombord på yrkesexamen i Tourism Management i Breda!

    • Breda, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Fritid finns runt omkring oss, från fester till musikfestivaler, från amatörsport till stadsutvecklingsprojekt runt sportarenor och från konst till spel och e-sport. Men vad ligger bakom?

    • Leeuwarden, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du vill köra Disneyland istället för att besöka det, är programmet Leisure & Events Management din typ av kandidatprogram. Studenter som kommer att trivas här är nyfikna, kreativa, företagsamma och födda arrangörer. Arbeta med verkliga projekt under denna 4-åriga kurs medan du lär dig allt som finns att veta om fritidsindustrin för flera miljarder euro.

    • Leeuwarden, Nederländerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du är kreativ och kommunikativ och älskar främmande kulturer och (hållbara) internationella resor, kan denna kurs i Tourism Management på NHL Stenden vara exakt vad du behöver.

    • Hilversum, Nederländerna

    På Campus

    Holländska

    Vad är din dröm? Kör en utväg i Karibien? Är dina ambitioner i hotellbranschens värld, evenemang och organisering av gästfrihetskoncept?