Filter
Kandidatexamen
Mexiko Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Mexiko 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Mexiko 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hotell och turism, Mexiko

University Of Colima

The Bachelor (a) i Tourism Management har kompetens att hantera och leda organisationer som sysslar med turism drift med regional, nationell och internationell nivå, geno ... [+]

The Bachelor (a) i Tourism Management har kompetens att hantera och leda organisationer som sysslar med turism drift med regional, nationell och internationell nivå, genom tjänsten, effektiv planering, ledning och gemensamt arbete också är i stånd att generera lönsamma turistprojekt på ett hållbart sätt, genom att identifiera potentiella natur- och kulturresurser, effektiv och som utgör territoriet; allt med stöd av forskning, marknadsföring och användning av uppdaterade teknik, enligt en känsla av socialt ansvar.

fält~~POS=TRUNC arbete~~POS=HEADCOMP

The Bachelor (a) i Tourism Management kan öva på följande områden:

Webbhotell. Mat- och dryckestillverkare. Reseföretag. Naturturism företag, kultur, hälsa och idrott. Konferenser och konventioner. nöjesparker. Operatörer av turisttjänster i allmänhet. departement som ansvarar för turism på federal, statlig och kommunal nivå. Rådgivning och rådgivning. officiell och icke-statliga organ turism. Turism forskningscentra. Idealisk elevprofil ... [-]
Mexiko colima
Kontakt Skolan
Spanish (Mexican)
Heltid
9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska