BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Litauen 2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Litauen 2020

6 Resultat i Hotell och turism, Litauen Filter

Turism ledning

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Litauen Vilnius

Programmet lär eleverna hur man organiserar, planerar och administrerar en turistföretagsaktivitet; analysera affärsmiljö och fatta lämpliga beslut för turistverksamheten.

Ungkarl inom turism och hotellverksamhet

International School of Law and Business
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Litauen Vilnius

Det är ett tvärvetenskapligt ämnesområde i syfte att förbereda människor med kompetens, engagemang och kompetens för förvaltning, marknadsföring och operationer positioner i växande industri som ger mat, boende och turism tjänster till människor hemifrån.

Ungkarl turism och hotell management

Kaunas College - University Of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Litauen Kaunas

Öva fokuserade akademiska program inrednings studenter med kunskap om ekonomiska, sociala och tillämpad vetenskap samt affärskompetens som behövs i Tourism and Hospitality

Bachelor i turism ledning och arv

Mykolas Romeris University
Campusstudier Heltid 7 terminer Januari 2021 Litauen Vilnius

Syftet med studieprogrammet Tourism Management and Heritage är att utbilda specialister som skulle känna till principerna om hållbar turismsledning och särprägeln för kultur och naturarv samt ha förmåga att tillämpa den förvärvade kunskapen i praktiken.

Kandidat i idrottens rekreation och turism

Lithuanian Sports University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Litauen Kaunas

Genom en unik läroplan som kombinerar klassrumsstudier, relevanta fältturer och praktiska erfarenheter kommer studenterna att få de färdigheter, kunskaper och attityder som krävs för att bidra till den spännande och utmanande rekreations- och turistindustrin.

Turism och evenemang

Vilnius Business College
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år Kontakt Skolan Litauen Vilnius + 1 fler

Att förbereda högkvalificerade gästfrihet och evenemangsindustrins specialister som skulle leva upp till sin fulla potential när de skapar, organiserar, utökar och utvecklar verksamheten inom gästfrihet och evenemangsindustrin under de konkurrensutsatta förhållandena och hanterar problemen med gästfrihet och evenemangsbranschen på både litauiska och EU-sammanhang.