BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Lettland 2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa inkluderar de akademiska och professionella program. Det finns tre nivåer av akademisk högskoleutbildning - kandidat-, magister-och forskarutbildning. Klimatet i landet gynnar olika vintersporter och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning, skidåkning och ishockey. Internationella studenter föredrar att studera i Lettland på grund av sitt sociala liv, konst och kulturinstitutioner. Landets kultur är lätt att anta att.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Lettland 2020

4 Resultat i Hotell och turism, Lettland Filter

Kandidatprogram i turism och gästfrihet

Turiba University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Lettisk
Campusstudier

Det enda studieprogrammet i Nordeuropa, som utvärderas av FN: s WTO, har tilldelats den högsta kvalitetsbedömningen i världen för turismutbildning - TedQual-certifikatet.

Läs mer

Kandidatexamen i företagsekonomi - Turism och hotellledning / Externa relationer

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Programmet kommer att tillhandahålla tillämpad kompetens och begrepp relaterade till fritid och turism eller externa relationer tjänstehantering.

Läs mer

Kandidat i Hospitality Management

Rezekne University of Applied Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Programmet kommer att tillhandahålla tillämpad kompetens och begrepp relaterade till gästfriheten. Kursen utbildar kvalificerade experter, så att studenterna kommer att kunna ...

Läs mer

Kandidatexamen i företagsekonomi med specialisering inom turism och hotellledning

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Programmet kommer att ge tillämpad kompetens och begrepp relaterade till fritid och turism. Graden kommer att fokusera på utveckling av ledarskap och entreprenörskap som krävs ...

Läs mer