Filter
Kandidatexamen
Frankrike paris Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism 2020 i paris i Frankrike

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Kandidatprogram i Hotell och turism i paris i Frankrike 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Hotell och turism, paris

Examina
Plats
Frankrike
paris
Studietyp
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Ferrieres Paris

Den "Bachelor Ferrières" från Ferrieres School är ett 3-årigt grundutbildningen, på franska (3 år) eller engelska förbereda studenter antingen att bli effektiva och opera ... [+]

Den "Bachelor Ferrières" från Ferrieres School är ett 3-årigt grundutbildningen, på franska (3 år) eller engelska förbereda studenter antingen att bli effektiva och operativa personal eller att bedriva studier i en MSc cykel, särskilt i MSc Ferrières.

Beläget i Paris-området, Ferrières School of franska Excellence utbildar studenter från hela världen att bli proffs inom gastronomi, gästfrihet och lyx Management. Eleverna upplever en blandning av klassrummet lärande, i kombination med praktiska och praktiska projekt och praktikplatser.

De första två åren av kandidatprogrammet är en gemensam grundplan och ge starka tekniska och vetenskapliga färdigheter som gör det möjligt för eleven att identifiera specialisering där de kommer att blomstra under det tredje året. Detta program innehåller en internationell erfarenhet i 2: a året samt olika praktikplatser sammanlagt upp till 16 månader.... [-]

Engelska,Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
CMH

Vår europeiska Bachelor i Hotel & Tourism Management svarar perfekt på behoven hos turism och hotellbranschen. Det motsvarar L-nivån i LMD-systemet och erkänns av för ... [+]

Europeiska kandidatexamen i International Hotel & Tourism Management

&nbsp

&nbsp

Den europeiska Bachelor är ett 3-års tvåspråkigt program för studenter. Detta program gör det möjligt för eleverna att hålla chefsbefattningar och vara direkt drift. Vår europeiska Bachelor i Hotel & Tourism Management svarar perfekt på behoven hos turism och hotellbranschen. Det motsvarar L-nivån i LMD-systemet och erkänns av företag runt om i världen och svarar behov hotell-och turistnäringen.

&nbsp

Mål:

Skaffa operativ kompetens Ge en solid grund för att integrera den professionella världen Behärska både teoretiska och praktiska aspekter inom hotell-och turistnäringen ... [-]
Frankrike paris
September 2020
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska