Filter
Kandidatexamen
Fiji Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism På Fiji 2020

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Undervisningsministeriet övervakar ofta utbildning i Fiji. Fijis regering har delvis sponsring till studenter som lyckas delta lärosäten. Detta har gjort det möjligt för högre utbildning inskrivning att fördubblas under de senaste åren.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism På Fiji 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Hotell och turism, Fiji

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of the South Pacific USP

Handelshögskolan i Turism och Hospitality Management gradprogram har utformats för att möta arbetsgivarnas krav på de strategiska, tekniska och ledande färdigheter som an ... [+]

Den Bachelor of Commerce i turism och Hospitality Management Utbildningsprogram har utformats för att möta arbetsgivarnas krav på de strategiska, tekniska och ledande färdigheter som anses nödvändiga i denna spännande och dynamiska industri.

Programmet innehåller teorin och kunskapen du får från ett traditionellt examensprogram i företagsekonomi och turismstudier, tillsammans med erfarenhetslärande inom turistindustrin. Under hela programmet ska du analysera en rad affärs- och managementscenarier för vilka du ska förbereda rekommendationer och lösningar. Programmet ger också ett internationellt perspektiv genom fallstudier som speglar turistindustrins globala karaktär... [-]

Fiji Suva
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska