Filter
Kandidatexamen
Chile Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Chile 2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Chile har det äldsta utbildningssystemet i Sydamerika. Regeringen har alltid delvis finansierat denna utbildningssystemet är ett av de billigaste elevens liv. De ledande universitet är Universidad de Chile och Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell och turism i Chile 2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Hotell och turism, Chile

Duoc UC

Denna grad har två program som har samma läroplan men en undervisas i spanska och den andra är helt ges på engelska. Utexaminerade från Tourism and Hospitality har kompet ... [+]

School of Tourism

Idag turismen i Chile och världen har upplevt en stark tillväxt, genererar olika typer av aktiviteter, allt från utomhus och ekoturism, som arbetar ombord på en kryssning i den kulinariska och gastronomiska sektorer eller inom flygplatser och hotell, bland annat.

Duoc UC studenter kommer att utveckla språkkunskaper i engelska och portugisiska, arbeta med tekniska hjälpmedel i samband med turism, och uppleva tillfredsställelsen av en "väl utfört arbete" genom att se leende nöjda kunder.

Turism och gästfrihet

Denna grad har två program som har samma läroplan men en undervisas i spanska och den andra är helt ges på engelska. Utexaminerade från Tourism and Hospitality har kompetens att arbeta inom områdena ledning och administration, både lokalt och internationellt, i olika turistföretag: hotell, bed & breakfast, vandrarhem, restauranger, kryssningar, kongresscenter, catering och evenemang, researrangörer, grossister och byråer, offentlig förvaltning och kommuner, turistinformation, rådgivning, flygtransporter företag och biluthyrning. De är också i stånd att utföra sina egna företag och innovationsprojekt för branschen.... [-]

Chile Santiago
Februari 2020
Engelska,Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska