BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hotell och turism i Brasilien 2020

Att ta en kandidatexamen är ett utbildningsmål många strävar efter, och det kan nås på mindre än fem år. Att ta en universitetsexamen kan hjälpa studenter att få viktig kunskap samt de färdigheter som krävs för att avancera på arbetsplatsen.

Vad är en kandidatexamen i turism i Brasilien? Detta studieprogram ger den utbildning man behöver för att utmärka sig inom rese- och turistnäringen. Man lär sig hur man kan utnyttja den kraft turistnäringen har för att bidra till ekonomisk och social förändring i berörda samhällen. De som går program av denna typ studerar vanligtvis ämnen som turism och så kallad "hospitality management", eventplanering, samhällsutveckling, sport- och upplevelseturism samt hållbar utveckling.

Att ta en kandidatexamen kan vara mycket fördelaktigt, dels för att det kan leda till många fler arbetstillfällen och karriärmöjligheter. Det kan dock också hjälpa studenter att förbättra sitt kritiska tänkande, sina kommunikationsförmågor och sin organisationsförmåga.

Hur mycket det kostar att ta en kandidatexamen i turism i Brasilien kan variera kraftigt för varje student. Potentiella studenter uppmuntras att kontakta de skolor de är intresserade av direkt för att få uppdaterad information om studiekostnaderna.

De som tar examen i turism kan hitta jobb i många olika branscher, inklusive turismbranschen, marknadsföring, reklam, management och hotellnäringen. Utexaminerade kan välja att arbeta med resebyråer, kryssningsrederier eller eventplanering, eller så kan de välja att testa lyckan som entreprenörer och starta eget inom turistnäringen i Brasilien.

Många universitet erbjuder flexibla studiealternativ så att man kan välja att studera på nätet eller på deltid för att kunna kombinera studierna med sina andra åtaganden. För att få mer information om att ta en kandidatexamen i turism i Brasilien behöver du bara söka efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

 

3 Resultat i Hotell och turism, Brasilien Filter

Turism grad

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Kandidatexamen
<
Heltid
<
6 terminer
Portuguese
Campusstudier

Turnén utmärker sig för vissa yrkeskunskaper förbättras, målinriktade och genomförde kursen i Unoeste som ledaregenskaper, god människa relation, tydlighet i organisationen oc ...

Läs mer

Turism grad

Universidade Veiga de Almeida (UVA)
Kandidatexamen
Mar 2021
<
Heltid
Portuguese
Campusstudier

Turismen är en av de mest lönsamma och snabbast växande verksamhet i världsekonomin och, under de senaste åren, även få en framträdande plats i Brasilien, ett land med mycket ...

Läs mer

BA i Tourism

Universidade de Caxias do Sul
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Portuguese
Campusstudier

Turister och deras rörelser; hantering av turistföretag; gästfrihet relationer inom turism och fritid; offentlig förvaltning, planering och socioekonomiska, kulturella och mil ...

Läs mer