BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell och turism Asien 2020

Kandidatexamina från ackrediterade högskolor och universitet kan vara viktiga trappsteg mot en framgångsrik karriär.Den vanligaste typen av grundutbildningen är en ungkarl 's examen, vanligen beviljas efter fyra års framgångsrik studie

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla kandidatprogram i Hotell och turism Asien 2020

31 Resultat i Hotell och turism, Asien Filter

Kandidat i Hospitality Management

Mena College of Management
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Förenade arabemiraten Dubai

Detta fyraåriga Hospitality Management-program vid Mena College of Management utvecklades från omfattande branschinsatser och designades med fokus på progressivt lärande inom fyra viktiga områden för gästfrihet och turism inklusive ledning, ekonomi, personalresurser och marknadsföring. Studenterna får möjlighet att lära sig och utveckla teamwork, ledarskap, kommunikation, kritiskt tänkande och problemlösning.

Kandidat i International Hospitality Management

Triatma Mulya Stenden
Campusstudier Heltid 4 år Februari 2020 Indonesien Denpasar

Bli en medborgare i världen genom att studera 2 år på Bali, 1 år i Nederländerna och utöka dina horisonter med en världsomspännande praktik som normalt leder till omedelbar anställning efter avslutad behandling. Gå in på denna spännande resa genom att anmäla dig till vårt intag i februari 2018 och få 30% rabatt på din första årspengaravgift. Full utbildning måste betalas senast den 23 december 2017; T

Kandidat i Hospitality, Sport och Tourism Management

Vietnam National University, Hanoi - International School
Campusstudier Heltid 10 terminer September 2020 Vietnam hanoi

Bachelor i gästfrihet, sport och turismhantering är en kurs i engelska med 14/41 moduler som lärs direkt av Troy universitets lärare. Med sina avancerade undervisningsmetoder är det utformat för att ge eleverna en översikt över branschen och praktiska inlärningsmöjligheter. Programmets kandidater är utrustade med praktiska färdigheter och fördjupad kunskap om hotellhantering, sport och turismhantering, praktikmöjligheter på prestigefyllda företag inom gästfrihetsområdet.

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand bangkok

Med Bachelor in International Hotel Management är du kvalificerad att inneha operativa ledningsställningar inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under dessa fyra års skolgång förvärvar Vatel-eleverna professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område; lära sig ledningstekniker och teamledande färdigheter.

Bachelor of Hospitality Management (utmärkelser)

Tunku Abdul Rahman University College
Campusstudier Heltid 3 år Maj 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Gästfrihetsbranschen är av varierande karaktär och ger många jobbmöjligheter över hela världen. Detta program syftar till att vägleda studenter genom en utvecklingsväg för snabb utveckling i karriären med branschen efter examen.

Kandidat i hotellledning

Amity University: Dubai
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Förenade arabemiraten Dubai

Hospitalsbranschen är för närvarande den näst största arbetsgivaren världen över och förväntas växa med 4% per år fram till 2023, med en av de 10 jobb som genereras av denna sektor. I UAE upplever hotellbranschen dynamisk tillväxt med tillkomsten av stora internationella kedjor och förväntas kräva 337 miljoner yrkesverksamma år 2023. Enligt World Travel

Kandidat i International Hotel Management

Vatel Cyprus
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Februari 2020 Cypern Turkiska republiken norra Cypern

International Hotel Management-programmet är inriktat på kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate- eller College-studierna och vars slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom Operational Management för alla hotellavdelningar.

Kandidat i Hospitality Management (Hons)

UNITAR
Campusstudier Heltid 3 år Januari 2020 Malaysia selangor

Bachelor i Hospitality Management (Hons) förbereder studenterna för ett brett utbud av karriär inom gästbranschen genom sin multidisciplinära kurs, allt från hotellledning till evenemangsplanering

Grundutbildningsturism

Череповецкий государственный университет
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Cherepovets

Turism är den mest dynamiskt utvecklande sektorn i världsekonomin, varje sjunde arbetsplats faller på turistbranschen. I Ryssland är turism i dag ett av de prioriterade aktivitetsområdena, och därför kommer efterfrågan på specialiserade specialister med nödvändig kompetensuppsättning bara att öka varje dag. Programmet låter dig förbereda utövare inom området turism och utflyktsstudier: studenterna får grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter i att organisera utflykt och turistaktiviteter. Övning är nyckeln till framgång, därför måste varje kandidat genomgå en praktikplats i organisationer som framgångsrikt arbetar inom turistsektorn i Cherepovets och regionen.

Bachelor of Business (Hons) Hospitality Management

HELP University
Campusstudier Heltid 3 år Augusti 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Gästfrihetsbranschen omfattar en mängd olika områden inom tjänstebranschen, inklusive hotell, resorts, restauranger, evenemangsplanering, temaparker och andra från turistnäringen.

Kandidat i turism och hotellledning

Bilkent University
Campusstudier Heltid 4 år

Läroplanen för institutionen för turism och hotellledning betonar praktiska tillämpningar inom den internationella gästfriheten och turismindustrin.

Bachelor in Tourism Business Management

Institute for Tourism Studies, Macau
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Kina Macau

Kandidat turism / hotel management och turistbranschen

Minin University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Nizhny Novgorod

Mission OPOP mot utbildning turism 43.03.02 är att ge en heltäckande och högkvalitativ utbildning av kvalificerade och konkurrenskraftiga specialister, som har egenskaper som uppfyller kraven från konsumenter, anordnande av komplexa turistservice

Ungkarl inom turism management

Hunan University of Science and Technology
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Kina Changsha

ungkarl inom turism management

kandidatexamen i gästfrihet - ledning

Nanyang Institute of Management
Campusstudier Heltid 36 månader Augusti 2020 Singapore

Denna grad kommer att ge studenterna: En god förståelse av förvaltnings principer och begrepp med förmåga att utveckla, utvärdera och kritik metoder för hantering och teorier