Se kandidatprogram i Hotell och turism 2020 i Krems an der Donau i Österrike

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör ocks… Läs mer

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Krems är en vacker stad i Österrike. Att vara den femte största, har den värd några anmärkningsvärda utbildningscentra såsom Donau University Krems, IMC Fachhochschule Krems och många andra tekniska institut.

Be om information Kandidatprogram i Hotell och turism i Krems an der Donau i Österrike 2020

Läs mindre
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Austria

Turist- och fritidshögskolan utvecklar omfattande företagsekonomisk kompetens för turismindustrin.

Turist- och fritidshögskolan utvecklar omfattande företagsekonomisk kompetens för turismindustrin. Läs mindre
Kandidatexamen
September 2020
Heltid
Deltid
6 terminer
31 March 2020
Engelska
Campusstudier