BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell & Restaurang i Vietnam 2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Kurser i värdskap består av en blandning av föreläsningar och praktisk erfarenhet. Detta hjälper dem som ska arbeta med värdskap inom hotell, restaurang och turism att få den ledningskompetens de behöver. Dessa kunskaper kommer att vara till användning när de ska avancera till ledande positioner inom sina företag.  

Vietnam (Việt Nam), officiellt Socialistiska republiken Vietnam (Cong Hòa Xa Hoi Chu Nghia Việt Nam) är en lång, smal land i Sydostasien. Vietnam 's historia är en av krig, kolonisation och uppror. Närvaron av utländska universitet ökar i Vietnam, som har mer än 160 universitet.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell & Restaurang i Vietnam 2020

3 Resultat i Hotell & Restaurang, Vietnam Filter

Ungkarl i hospitality management (universitet glouchestershire)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Vietnam Ho Chi Minh-staden Storbritannien Gloucester + 2 fler

Varje år välkomnar Vietnam över 6 miljoner internationella ankomster och 25 miljoner inhemska besökare. Intäkterna från gästfrihet och turistnäringen ...

Ungkarl i hospitality management (top-up)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Vietnam Ho Chi Minh-staden Storbritannien Gloucester + 2 fler

Top-up kandidatexamen i strategisk Hospitality Management är samarbetet mellan NIIE och University of Gloucestershire (Storbritannien). Programmet är ...

Kandidat i Hospitality, Sport och Tourism Management

Vietnam National University, Hanoi - International School
Campusstudier Heltid 10 terminer September 2020 Vietnam hanoi

Bachelor i gästfrihet, sport och turismhantering är en kurs i engelska med 14/41 moduler som lärs direkt av Troy universitets lärare. Med sina avancerade undervisningsmetoder är det utformat för att ge eleverna en översikt över branschen och praktiska inlärningsmöjligheter. Programmets kandidater är utrustade med praktiska färdigheter och fördjupad kunskap om hotellhantering, sport och turismhantering, praktikmöjligheter på prestigefyllda företag inom gästfrihetsområdet.