BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell & Restaurang i Singapore 2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

En praktikplats på ett företag som jobbar med turism, servering eller hotellverksamhet är en värdefull erfarenhet då man får praktisk erfarenhet i värdskap. Denna erfarenhet kan ge dem som arbetar inom värdskap en märkbar fördel när de söker jobb efter utbildningen.  

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell & Restaurang i Singapore 2020

1 Resultat i Hotell & Restaurang, Singapore Filter

kandidatexamen i gästfrihet - ledning

Nanyang Institute of Management
Campusstudier Heltid 36 månader Augusti 2020 Singapore

Denna grad kommer att ge studenterna: En god förståelse av förvaltnings principer och begrepp med förmåga att utveckla, utvärdera och kritik metoder för hantering och teorier