BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hotell & Restaurang i Malaysia 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

En praktikplats på ett företag som jobbar med turism, servering eller hotellverksamhet är en värdefull erfarenhet då man får praktisk erfarenhet i värdskap. Denna erfarenhet kan ge dem som arbetar inom värdskap en märkbar fördel när de söker jobb efter utbildningen.  

Om du behöver den bästa studiemiljön i Asien, anmäla till högskoleutbildning i Malaysia.Detta är ett land med rik kultur och stora aktiviteter att lämna dig underhöll och avslappnad när du studerar i landet

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell & Restaurang i Malaysia 2020

4 Resultat i Hotell & Restaurang, Malaysia Filter

Bachelor of Business (Hons) Hospitality Management

HELP University
Kandidatexamen
May 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Gästfrihetsbranschen omfattar en mängd olika områden inom tjänstebranschen, inklusive hotell, resorts, restauranger, evenemangsplanering, temaparker och andra från turistnärin ...

Läs mer

Bachelor of Hospitality Management (utmärkelser)

Tunku Abdul Rahman University College
Kandidatexamen
May 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Gästfrihetsbranschen är mångsidig och erbjuder många jobbmöjligheter över hela världen. Detta program syftar till att vägleda studenter genom en utvecklingsväg för snabb utvec ...

Läs mer

Kandidat i Hospitality Management (Hons)

UNITAR
Kandidatexamen
Apr. 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Bachelor of Hospitality Management (Hons) förbereder studenter för ett brett utbud av karriärer inom gästfrihetsbranschen genom sin multidisciplinära kurs, från hotellhanterin ...

Läs mer

BSc (Hons) i International Hospitality Management

Sunway University
BSc
Jan 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Detta 3-åriga program erbjuder en blandning av teknisk kunskap och förvaltningsteorier i ett tillämpat och praktiskt sammanhang inom gästfrihetsverksamhet, matservice och matl ...

Läs mer