BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Hotell & Restaurang Europa 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Studenter går kurser i värdskap för att lära sig hur man styr en verksamhet och utvecklar strategier som är anpassade för olika delar av det vi kallar värdskap, såsom turism, hotell och restaurang. En kurs i värdskap tar vanligen en termin att slutföra.  

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla kandidatprogram i Hotell & Restaurang Europa 2020

24 Resultat i Hotell & Restaurang, Europa Filter

Kandidat i International Hospitality Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Februari 2020 Nederländerna Leeuwarden

Gör dig redo för ett av de mest internationella områdena på en kurs som återspeglar den verkliga världen. Eftertryckliga människor med en serviceinriktad attityd kommer säkert att trivas i denna spännande och dynamiska miljö. NHL Stenden Hotel Management School är en av Europas största och gör att du kan träffa människor från hela världen.

Kandidat i turism, gästfrihet och livsmedelsekonomi

Singidunum University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Serbien belgrad

Singidunum University är det ledande högskolan i regionen som utbildar turism och gästfrihetsexperter. Fyraåriga studier vid fakulteten för turism och gästfrihet är utformade för att möta behoven hos dem som har bestämt sig för att driva en framgångsrik karriär inom turistnäringen - för närvarande den mest utbredda och snabbast växande branschen världen över.

Kandidat i hotellledning

Zuyd University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Nederländerna Maastricht

Hotel Management School Maastricht är en internationell skola av högsta klass inom Hospitality Management och har försett den internationella hotellbranschen med begåvade yrkesverksamma i mer än 60 år. Vi välkomnar studenter från hela världen under våra intag i september och februari.

Ungkarl internationell hospitality management (dubbel examen)

Wittenborg University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Öppen antagning Österrike wien

International Business Administration (IBA) kandidatexamen program med inriktning mot Hospitality Management, i kombination med BA (Hons) i International Hospitality Management riktar sig till studenter som vill följa en förvaltning karriär inom tjänstesektorn, i en internationellt fokuserad organisation eller företag.

Kandidat i International Hospitality Management

University College of Northern Denmark
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2020 Danmark Aalborg

Drömmer du om att få en internationell utbildning som fokuserar på förvaltning inom turism, hotell och restauranger? Drömmer du om en utbildning som låser upp en mängd möjligheter?

Turism och evenemang

Vilnius Business College
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år Kontakt Skolan Litauen Vilnius + 1 fler

Att förbereda högkvalificerade gästfrihet och evenemangsindustrins specialister som skulle leva upp till sin fulla potential när de skapar, organiserar, utökar och utvecklar verksamheten inom gästfrihet och evenemangsindustrin under de konkurrensutsatta förhållandena och hanterar problemen med gästfrihet och evenemangsbranschen på både litauiska och EU-sammanhang.

Kandidatexamen i matningssystemet: Management, Sustainability and Technologies

University of Parma
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2020 Italien Parma

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom näringslivet, miljön och naturresurshanteringen inom livsmedelssektorn. Den professionella profilen överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som skisseras i Europeiska kommissionens meddelande "Innovativ för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa".

Kandidat i Hospitality Management

Rezekne University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Lettland Rēzekne

Programmet kommer att tillhandahålla tillämpad kompetens och begrepp relaterade till gästfriheten. Kursen utbildar kvalificerade experter, så att studenterna kommer att kunna arbeta på en dynamisk mångkulturell inhemsk och internationell marknad, som förstår kommunikation, organisation och förvaltning av tjänsterna i företag inom gästfrihetssektorn och kan arbeta / agera ansvarsfullt, kreativt och innovativt säkerställa kvaliteten på de tillhandahållna tjänsterna.

Bachelor i hotell och gästfrihet (online)

Schellhammer Business School
Internet Heltid 3 år September 2020 Spanien Marbella

Hotell- och gästfrihetsutbildningen som erbjuds av Schellhammer Business School är utformad för att inte bara förbereda sig för en spännande karriär inom gästfrihetsindustrin utan också ger maximal flexibilitet för studiealternativ.

Kandidat i gästfrihet och kulinarisk konst

Varna University of Management
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Oktober 2020 Bulgarien Varna

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder.

Bachelor i gästfrihet

Universidade Europeia
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Portugal lissabon

Om du vill ha en karriär inom gästfrihet

Kandidatexamen i International Hospitality and Tourism Management

BBI Luxembourg
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Luxemburg Wiltz

BA-examen utdelas i slutet av tre års studier. Det beskrivs som "Karriär-orienterat program", vilket innebär att den direkt förbereder eleverna för yrkesverksamheten. I slutet av detta program kan studenter som uppgraderar, beroende på deras personliga ambitioner, direkt komma in i arbetslivet eller fortsätta att studera för en masterexamen.

Bachelor of hospitality management inom turism

Lapland University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader

Utbildningsprogrammet för turism fokuserar på att ge studenterna kunskaper och färdigheter som krävs i den internationella turistnäringen. Tyngdpunkten och specialisering område i programmet är Tourism Management och Experience Design.

Ungkarl i hospitality management (universitet glouchestershire)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Vietnam Ho Chi Minh-staden Storbritannien Gloucester + 2 fler

Varje år välkomnar Vietnam över 6 miljoner internationella ankomster och 25 miljoner inhemska besökare. Intäkterna från gästfrihet och turistnäringen ...

BACHELOR'S GREE (HONS) I HOSPITALITY MANAGEMENT

Institut Paul Bocuse
Campusstudier Heltid 4 år Öppen antagning Frankrike Écully

Gästfrihetsbranschen kräver anpassningsförmåga och en djup kunskap om beteende, livsstil och intresseområden för en alltmer krävande internationell kundkrets.