Filter
Kandidatexamen
Australien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Hotell & Restaurang i Australien 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Restaurangpersonal kan bygga vidare på sina kunskaper och sin expertis med kurser i värdskap. Detta är ett studieområde som syftar till att ge kunskap om hur man sköter ett företag inom besöksnäringen, och en examen i värdskap hjälper yrkesverksamma att avancera i karriären.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

De mest populära kandidatprogrammen i Hotell & Restaurang i Australien 2020

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Hotell & Restaurang, Australien

Torrens University Australia

... [+]

Projektledning

ortansvarig Mat och dryck manager Operations Manager Revenue Manager [-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Torrens University Australia

... [+]

Speciella Behörighet

Forskning Mat och dryck manager Operations Manager [-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Australien erbjuder utbildningsmöjligheter i världsklass i gästfrihetshantering och Melbourne Polytechnic Bachelor of Hospitality Management sätter standarden. Utveckla d ... [+]

Sätta på en global karriär? Australien erbjuder utbildningsmöjligheter i världsklass i gästfrihetshantering och Melbourne Polytechnic Bachelor of Hospitality Management sätter standarden. Utveckla dina ledarskapsförmågor och förvärva den praktiska industrins färdigheter och kunskaper du behöver för att hantera företag och anläggningar runt om i världen med denna grad.

Skapa dig själv med en kombinerad ledarskap och gästfrihetskompetens

Den globala gästfrihetsbranschen behöver chefer med starka praktiska färdigheter, praktisk erfarenhet och utmärkt ledarskapsförmåga. Melbourne Polytechnic Bachelor of Hospitality Management integrerar gästfrihetshantering och företagsledning för att säkerställa att du kommer att stiga snabbt i företagsledningen för gästfrihet.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska