BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Hortikultur 2020

En kandidatexamen är den standard fyraåriga examen som erbjuds av de flesta universitet för avancerad studie i ett visst område. När eleverna tjänar kandidatexamen är de ofta kvalificerade för grundnivåarbete inom sitt ämnesområde eller förberedd för antagning till avancerad utbildning.

Vad är en kandidatexamen inom trädgårdsodling? Trädgårdsodling är studien av de kommersiella aspekterna av växtproduktionen, inklusive frukt, grönsaker och andra typer av vegetation. Studenter i detta program tar kurser inom vetenskapsområden som biokemi, mikrobiologi och växtfysiologi. De lär sig hur man gör mätningar mot skadedjur och växtpatologi. Gradprogrammet lär dem om industriproduktionsindustrin, inklusive trender och rutiner, som hjälper till att förbereda dem för en framtid på området.

Genom kursen lär studenterna strategiska marknadsföringskunskaper som gör dem bättre förespråkare för sina produkter i framtiden. Den breda omfattningen av deras träning ger en flexibilitet, vilket gör att de kan utmärka sig i många olika aspekter av branschen. De tidskursförmågor som lärs av att avsluta ett examensprogram kan hjälpa studenterna planera sina karriärer utan att bli utbrända.

En kandidatexamen inom trädgårdsodling kan ta fyra till fem år att slutföra, och kostnaden varierar från universitet till universitet och från land till land. Innan de åtar sig att delta i en skola är det viktigt att undersöka hur stor en investering graden kommer att vara.

Kandidater från detta program går ofta vidare till avancerade grader så att de kan bedriva karriär inom trädgårdsforskning för att upptäcka nya sätt att odla växter och bekämpa skadedjur. De som fokuserar sina studier på träd kan använda informationen att bli arborister, specialiserade på trädtillväxt och borttagning samt bevarandeinsatser. Landskapsentreprenörer är ofta trädgårdsodlingsstudenter, liksom plantskolans chefer.

Många universitet över hela världen erbjuder online-gradsprogram genom vilka du kan tjäna din kandidatexamen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Hortikultur Filter

Bachelor of Science in Horticulture

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
23 Aug 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Bachelor in Horticulture erbjuder en mångfaldig läroplan som kombinerar teoretisk kunskap med intensiv praktisk utbildning i banbrytande forskningslaboratorier, på experimente ...

Läs mer

Bachelor - Horticulture & Business Management

HAS University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Horticulture & Business Management handlar om kommersiell produktion av grönsaker, frukt och växter. Det handlar om internationella affärer, teknik, innovation och hållbar ...

Läs mer

BA (Hons) Trädgårdsdesign

University for the Creative Arts
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;9 år
Engelska
Internet

Älskar du trädgårdar, växter och att vara utomhus? Undrar du varför vissa trädgårdar skiljer sig från resten och vill veta hemligheterna bakom att skapa dessa paradiser? BA (H ...

Läs mer

Ungkarl i den internationella trädgårdsodling och management

Aeres University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Akademiker i denna kurs har förstahandskunskap om praxis i Nederländerna, ett av de ledande EU-länderna inom trädgårdsodling och växtförädling.

Läs mer

Ungkarl av växtskyddsmedel och karantän bedömning

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidatexamen
Aug 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Med en Bachelor av växtskyddsmedel och karantän AssessmentStudenter diagnostisera skadedjur riskerna för grödor, identifiera skadedjur (Växtpatogener, insekts skadedjur, kvals ...

Läs mer