BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Hortikultur i Europa 2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Trädgårdsodling kan fokusera på studier av alla typer av växter. Men detta område kan också omfatta trädgårdsdesign, trädodling och markhantering. Med denna kunskap och förståelse kan trädgårdsmästare överväga att gå in i alla slags karriärer, inklusive marknadsföring, undervisning eller försäljning.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla kandidatprogram i Hortikultur i Europa 2020

3 Resultat i Hortikultur, Europa Filter

Bachelor - Horticulture & Business Management

HAS University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Horticulture & Business Management handlar om kommersiell produktion av grönsaker, frukt och växter. Det handlar om internationella affärer, teknik, innovation och hållbar ...

Läs mer

BA (Hons) Trädgårdsdesign

University for the Creative Arts
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;9 år
Engelska
Internet

Älskar du trädgårdar, växter och att vara utomhus? Undrar du varför vissa trädgårdar skiljer sig från resten och vill veta hemligheterna bakom att skapa dessa paradiser? BA (H ...

Läs mer

Ungkarl i den internationella trädgårdsodling och management

Aeres University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Akademiker i denna kurs har förstahandskunskap om praxis i Nederländerna, ett av de ledande EU-länderna inom trädgårdsodling och växtförädling.

Läs mer