92 Kandidat Program i Hongkong for 2024

Kandidat Program i Hongkong for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration (Hons)-programmet är en integrerad kombination av allmän utbildning och högkvalitativa företagsstudier. Den är designad för studenter som har ett stort intresse för företagsstudier. Antagna studenter kan undersöka olika koncentrationer genom att fylla i en gemensam läroplan för år 1 och måste deklarera sin koncentration i slutet av år 1.

    • Kowloon, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    BSc (Hons) Scheme in Hotel and Tourism Management är tvärvetenskaplig och utrustar studenterna med yrkeskunskaper och färdigheter för ett brett utbud av komplexa, ledande och specialiserade arbetsaktiviteter inom hotell-, turism- och evenemangsbranschen. Kandidatprogrammet har tre specialiteter: hotellledning, smart turism och gästfrihet, och evenemangs- och upplevelsehantering och två sekundära huvudämnen: artificiell intelligens och dataanalys, och innovation och entreprenörskap. Den kombinerar teori och praktik inom hotell, turism, evenemang och upplevelse, och bredare tjänstesektorer med en kundtjänstinriktning för att producera akademiker som är utrustade för en mängd olika branschpositioner. Utexaminerade kan snabbt utvecklas till ledande positioner inom dessa branscher, antingen lokalt eller internationellt. Eleverna lär sig att vara kundfokuserade, analytiska och självständiga och utveckla kommunikations- och ledarskapsförmåga. De får också ett globalt perspektiv för att möta de växande utmaningarna som den dynamiska hotell-, turism- och evenemangs- och upplevelseindustrin står inför.

    • Fayette, Amerikas förenta stater
    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Som en kommunikationsstudie som är viktig vid UIU kommer du att lära dig om den centrala roll kommunikationen har i våra liv. Du kommer att ha möjlighet att lära dig att identifiera, analysera och utvärdera olika kommunikationsmål och anpassa meddelanden till komplexa situationer.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    I dagens globaliserade och konkurrenskraftiga affärsmiljö måste logistikföretag och företag identifiera, fånga och hantera modern logistik och affärsmöjligheter. För att lyckas måste de vara effektiva i sin verksamhet och kunna anpassa sig till förändringar i miljön, marknaden och kundernas förväntningar. För att tillgodose elevernas och samhällets behov har detta system utvecklats för att förse studenter med specialkunskaper i hantering av logistik och företagsprocesser i moderna organisationer och företag, i ett globalt sammanhang.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    PolyU klättrar till 75:e plats i QS World University Ranking 2021 och 45:e i lingvistik i QS World University Ranking efter ämne 2020. Detta BA-program syftar till att fostra studenter att bli kompetenta engelskspråkiga proffs och ansvarsfulla globala medborgare på 2000-talet. Nyutexaminerade får arbete inom media och journalistik, detaljhandel, mänskliga resurser, PR, marknadsföring och reklam, publicering, utbildning och den offentliga förvaltningen, där en hög kompetensnivå i engelska och professionell kommunikation krävs.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet ger ett gemensamt år ett för studenter som har en glimt av kinesiskt språk och litteratur; Engelska språket och litteraturen, humaniora; Kreativt och professionellt skrivande; Religion, filosofi och etik; och översättning som akademiskt ämne, så att de kan välja huvudämne efter utgången av första året.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program erbjuder ett unikt program anpassat för utveckling av PR -specialister med en solid grund inom PR, marknadsföring, ledning och internationell evenemangshantering.

    • Hong Kong, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Lärande och undervisning är vår kärnverksamhet. Vi är engagerade i att vårda våra elevers professionella kompetens och stödja deras allsidiga utveckling.

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    LMS syftar till att tillhandahålla innovationsdriven utbildning och stipendium inom logistik och maritima områden, innefattande högkvalitativ forskning, yrkesutbildning och konsultverksamhet relaterade till sjöfart, transport, och supply chain och operations management.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet förvandlar studenter till professionella tränare genom praktikmöjligheter utomlands, berömda Greater Bay Area och Hongkongs idrottsorganisationer kommer att ge en stor chans för studenter att ha en dialog med idrottsledare, bygga kontakter, berika kunskap och färdigheter och lägga en grund för framtida karriärer.

    • Kowloon Tong, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Accounting (Honours) omfattande redovisningsprogram konvergerade med internationella standarder för dem som strävar efter yrkeskarriärer som företagsledare inom offentlig och privat sektor. Genom att få fördjupad kunskap inom redovisning, lära sig ekonomiska analytiska färdigheter och utveckla kritisk tänkande förmåga är du bättre förberedd för ekonomiskt och affärsledande i en ständigt komplex kommersiell miljö.

    • Hung Hom, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    Under den digitala eran är unga generationer starkt beroende av sociala medier, Internet och smartphones i alla delar av livet, vilket resulterar i drastiska konsumentbeteenden. Digital teknik omvandlar alla steg i modebranschen, från konceptdesign till klädstång.

    • Pok Fu Lam, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    Våra akademiker arbetar som IT-proffs inom olika samhällssektorer, säger bank & finans, bygg & konstruktion, regeringen, utbildning, IT & telekommunikation, fastigheter och tillverkning etc. Många av dem arbetar nu i ledande internationella företag.

    • Lung Fu Shan Country Park, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    Genusstudier är en tvärvetenskaplig disciplin som överbryggar konst och humaniora med samhällsvetenskap och naturvetenskap för att förklara den mänskliga upplevelsen. Som ämne inkluderar kön könsrelationer och identiteter, kvinnor och sexualiteter.