Jämför kandidatprogram i Hantering av mat och dryck på distans 2022
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
1 Resultat i Hantering av mat och dryck, Distansutbildning
Sortera efter:
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +
Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen
-
Kandidatexamen
Japansk
Internet
TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här