$close

Filter

Visa resultat

Kandidatexamen i Hantering av mat och dryck 2022

Kandidatexamen är utformad för individer för att få en grundläggande förståelse för ett visst studieområde. Ofta är en kandidatexamen tillräckligt för att landa ett bra jobb, men ibland utexaminerade fortsätter att fortsätta en doktorsexamen, som en mästare eller en doktorand. Många vill veta, vad är en kandidatexamen i mat och dryckesledning? Programmet är utformat för att hj… Läs mer

Kandidatexamen är utformad för individer för att få en grundläggande förståelse för ett visst studieområde. Ofta är en kandidatexamen tillräckligt för att landa ett bra jobb, men ibland utexaminerade fortsätter att fortsätta en doktorsexamen, som en mästare eller en doktorand.

Många vill veta, vad är en kandidatexamen i mat och dryckesledning? Programmet är utformat för att hjälpa deltagarna att bygga sin väsentliga kunskap om matkvalitet, livsmedelsproduktion och de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik livsmedelsentreprenör. Eleverna kan delta i kurser som livsmedelsproduktion, livsmedelshantering, livsmedelsmarknadsföring, affärsjuridik, mat och vinfilosofi och kvalitetsservice. Under det här programmet kan eleverna ägna en betydande tid i praktiska workshops, omfattande provsmakningslaborationer och workshops som fokuserar på fina matlagningar.

Individer som har examen i mat och dryckesförvaltning har ofta många önskvärda färdigheter. Deltagarna i programmet har i allmänhet starkare sensoriska färdigheter än andra, såväl som det företag som är kunnigt för att bli en framgångsrik matföretagare. Många är också kreativa och innovativa tänkare. Var och en av dessa egenskaper kan vara användbar i ett antal fält.

Kostnaden för en kandidatexamen beror verkligen på det program en student väljer att delta i och varaktigheten av programmet. Studenterna ska också beräkna kostnaden för levnadsutgifter i den totala kostnaden för deras utbildning.

Programmet syftar till att förbereda studenterna för ett antal spännande karriärmöjligheter. Förutom att arbeta i ett kök som kock kan akademiker ha färdigheter att gå in i produktutveckling, mat och design, matvarumärke eller små företagsledning. De kan bli marknadschef eller matfotograf. Deltagarna kan hitta framgång i gästbranschen eller till och med i underhållning som en värd för matkanaler.

Fler institutioner börjar erbjuda denna typ av program. Vissa kurser kan vara färdiga online. För att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrike

Ferrieres förberedande kurs ger ett tvåårigt gemensamt kärnprogram inom alla områden av gästfrihet (terminerna 1, 2, 3, 4). Det gör det möjligt för studenter att utvecklas til ... +

Ferrieres förberedande kurs ger ett tvåårigt gemensamt kärnprogram inom alla områden av gästfrihet (terminerna 1, 2, 3, 4). Det gör det möjligt för studenter att utvecklas till operativt effektiva individer, som kan omsätta grunderna, teknikerna och beteenden som är inneboende i lyx-, mat- och dryckesindustrin i praktiken. Mål 1:a året av Ferrieres förberedande cykel Skaffa dig de operativa grunderna, mjuka färdigheter och bygg snabbt upp kapaciteten att implementera standardtekniker och beteenden som är vanliga för lyxföretag. 2:a året på Ferrieres förberedande kurs Bygg elevernas självständighet och deras anpassningsförmåga till alla mångkulturella sammanhang. Varaktigheten för Ferrieres Bachelor är 3 år. Den är designad för studenter som väljer att omedelbart göra sig redo för arbetsplatsen. Termin 5 och 6 breddar elevernas praktiska färdigheter och låter dem prestera bättre i operativa positioner och hantera fler uppgifter inom ett team. 3:e året av Ferrieres Bachelor Valet av huvudämne och inträde i företagsvärlden. Pedagogisk metod Ferrieres engagerar sig med varje elev genom en positiv inlärningsmetod och en filosofi som lägger lika stor vikt vid rigor som den gör på mindfulness. Ferrieres är inte bara en skola: det är en unik utbildningsgemenskap som involverar lärare, entreprenörer, vetenskapsmän, yrkesverksamma och tränare. Ferrieres fokuserar på känslor, engagemang, relationer, målmedvetenhet, prestation och vitalitet och erbjuder ett unikt ekosystem som gör det möjligt för studenter att utveckla sina mjuka färdigheter under hela studietiden. Ferrieres vägleder, utbildar, initierar, driver framåt och instruerar varje student, så att var och en av dem kan röra sin framgång i rätt riktning, genom att bygga på sin egen väg, på föreläsningarna och workshops som erbjuds och på kursutvecklingen. Ackrediterad nivå 6 i det franska National Directory of Professional Certification – RNCP Program 1:a året av Ferrieres förberedande cykel Mat & dryck modul Gästfrihetskurs på engelska Företaget och dess miljö Science of Humanity – Självkännedom Kultur & Kommunikation – Språk Program för accelererad professionalisering 2:a året av Ferrieres förberedande cykel Mat & dryck Kultur Gästfrihetskultur Lyxkultur Företagskulturer i den digitala tidsåldern Kultur & Kommunikation – Språk Program för accelererad professionalisering Praktik År 3 Humanvetenskaper – "Vi" Kultur & Kommunikation – Språk PAP – Programmet för accelererad professionalisering Ämnesområden Kulinarisk konst / Kök Kulinarisk konst / Bakverk Sommellerie Rumsindelning /Hushållerska Mat & dryck /Maître d'Hôtel Front Office/Receptionist kursinnehåll Att förvärva kulturen av excellens Grundläggande färdigheter Kulturella färdigheter Social förmåga Professionell expertis i excellens Projekt – Möten – masterclasses Färdighet i discipliner centrerad kring excellens Antagningar Om du vill ansöka om kandidatexamen skapar vi en inbjudan till att skapa din profil online och ladda upp följande dokument: Ditt CV Personligt brev Kopia av ditt ID eller pass 11:e års avskrift eller poster Språkcertifiering (valfritt) -
Kandidatexamen
Heltid
3 år
Engelska, Franska
Sep 2022
Campusstudier
 
The State University of New York International Pathway Program
New York, Amerikas förenta stater

Funderar du på att ta en examen i mejeri? Mejeriindustrin är bland staten New Yorks största arbetsgivare, med ett stort behov av kvalificerade chefer och ledning av mjölkgårda ... +

Funderar du på att ta en examen i mejeri? Mejeriindustrin är bland staten New Yorks största arbetsgivare, med ett stort behov av kvalificerade chefer och ledning av mjölkgårdar och relaterade verksamheter. Vår mejeriförvaltning förbereder dig för att leda en mejeriverksamhet från herde till ägare – och varje position däremellan. SUNY Morrisville är engagerad i att möta nuvarande och framtida behov inom mejeriindustrin. Vår toppmoderna mejerianläggning med fria stall rymmer 200 mjölkkor samt en elektroniskt förbättrad mjölkningsstall och ett studentstyrt datorsystem. Anläggningen har även två kvigladugårdar, en kalvlada och en utställningsladugård. Anläggningen är helt och hållet betjänad av en anaerob kokare med plug-flow som behandlar animaliskt avfall och producerar elektrisk kraft. Högskolans 500 tunnland odlingsmark säkerställer en tillgång på foder till besättningen. Din studie kommer också att inkludera "Cornell Dairy Management Experience", en en-termins uppehållstillstånd genom Cornell Universitys College of Agriculture and Life Sciences där du anmäler dig till högre kurser i djurvetenskap och gårdsföretagsledning. En annan termin kommer att få dig att delta i WH Miner Agricultural Research Institutes Advanced Dairy Management Program i Chazy, New York. Efter examen kommer du att vara stolt över en arbetsam kompetens som kommer att driva din karriär. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Aug 2022
Campusstudier
 
University of Parma
Parma, Italien

Examenskursen i livsmedelssystem: hållbarhet, förvaltning och teknik förbereder studenterna för att bli expertchefer för livsmedelssystem. Programmet ger studenterna den tvärv ... +

Examenskursen i livsmedelssystem: hållbarhet, förvaltning och teknik förbereder studenterna för att bli expertchefer för livsmedelssystem. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom affärs-, miljö- och naturresurshantering inom livsmedelssektorn. Denna professionella profil överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som beskrivs i Europeiska kommissionens meddelande "Innovation för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa." -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerar erfarenhetslärande med akademisk rigor för att förbereda dig för den konkurrenskraftiga matindustrin. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
George Brown College
Toronto, Kanada

Vårt engagemang för att vara en av Kanadas bästa kulinariska skolor inspirerade till lanseringen av den enda fyraåriga kandidatexamen i Culinary Management i Kanada. Utveckla ... +

Vårt engagemang för att vara en av Kanadas bästa kulinariska skolor inspirerade till lanseringen av den enda fyraåriga kandidatexamen i Culinary Management i Kanada. Utveckla de kunskaper och tekniker som krävs för att lyckas som kock, kulinarisk chef eller entreprenör i vårt Culinary Management-program. Genom en blandning av teoretisk och praktisk utbildning kommer eleverna att få färdigheter och kunskaper för att uppnå en framgångsrik karriär i dagens kulinariska och livsmedelsindustri. Vi är förankrade i hjärtat av den kanadensiska kulinariska industrin med global räckvidd och inflytande. Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) möter industrins efterfrågan genom att förbereda studenterna med djupet och bredden av kunskaper i proportion till en honours-nivå, grundutbildning inom handel med specialisering på kulinarisk förvaltning. Genom att kombinera handel, kulinariska, matstudier och externa erfarenheter, förbereder detta utbildningsprogram akademiker för kök, driftledning, livsmedelsutveckling eller entreprenörspositioner. Genom våra kulinariska managementkurser kommer studenterna att få en förståelse för åtta nyckelområden: Kulinarisk skicklighet Kulinarisk teori Bokföring och finans Marknadsföring och kommunikation Personal och riskhantering Specialiserat företag Forskning Allmän kunskap (liberala studier) Överbryggningsalternativ Bryggan Pathway till Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet, är speciellt utformad för utexaminerade från Culinary Management-diplomprogram. Utexaminerade från dessa examensprogram kan vara berättigade att gå in i det tredje året av examen efter framgångsrikt slutförande av sex bryggkurser. Dina fältutbildningsalternativ Ta del av ett unikt och robust externskap. George Brown arbetar med arbetsgivare och branschpartners för att identifiera potentiella möjligheter till arbetslivserfarenhet. Studenter uppmuntras också starkt att eftersträva självstyrda branschyrkeserfarenhetsmöjligheter som de tror kommer att ge de lärandeupplevelser de värdesätter och möta programmets läranderesultat. Denna värdefulla arbetserfarenhet kan i sin tur läggas till ditt CV. Förutom mer formell arbetslivserfarenhet George Brown College efter att erbjuda lärandemöjligheter med verkliga utmaningar och kunder. -
Kandidatexamen
Heltid
5 - 8 terminer
Engelska
Campusstudier
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap använder vetenskapliga och tekniska principer för att studera mat, dess konservering och bearbetning.

Livsmedelsvetenskap använder vetenskapliga och tekniska principer för att studera mat, dess konservering och bearbetning. -
Kandidatexamen
Campusstudier
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

I sina matlagningsstudier använder eleverna mycket rena och högkvalitativa ingredienser från närområdet, såsom ren, fisk, bär och svamp, för matlagning. Studenter deltar också ... +

I sina matlagningsstudier använder eleverna mycket rena och högkvalitativa ingredienser från närområdet, såsom ren, fisk, bär och svamp, för matlagning. Studenter deltar också aktivt i inköp av lokala råvaror. -
Kandidatexamen
Engelska, Ryska, Finsk, Ungerska
 
The North Coast College
Lakewood, Amerikas förenta stater

LANSERING I TIDIGA 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management examen speglar programmet skapat av vår syster college, ... +

LANSERING I TIDIGA 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management examen speglar programmet skapat av vår syster college, New England Culinary Institute. Läroplanen konvergerar klassrumsarbete med intensivt praktiskt lärande i NECI @ TheNCC: s livsmedelsbutiker. Ytterligare praktiskt labbarbete kommer att erbjudas genom intensiva interna praktiker, labkurser och en sista externt praktikplats vid en anläggning som på ett lämpligt sätt kommer att utmana studentens färdigheter. BS i livsmedels- och dryckesföretagsledning är utformad för att förbereda kvalificerade studenter för yrkesnivå i den moderna livsmedels- och dryckesindustrin. Efter avslutat program förväntas akademiker förstå de grundläggande färdigheterna inom affärsverksamhet, ledning och entreprenörskap. Detta program är utformat för personer som vill främja sin karriär genom att lära sig att kreativt lösa problem. Efter att ha slutfört programmet kan akademiker utföra effektivt i inträdes- och mellanledande ledningspositioner inom gästfrihetsbranschen, såsom assisterande kökschef, bankett- eller evenemangsdirektör, en chef i en liten restaurang eller assistent för mat och dryck. -
BSc
Engelska
Campusstudier
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst.

Programmet Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) är utformat för att utveckla dem som har valt att driva och främja sin karriär inom kulinarisk konst. -
Kandidatexamen
Engelska
Campusstudier
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att pro ... +

Världens befolkning ökar med ökande efterfrågan på mat. Djuruppfödningsverksamheten är ett mellanvattenföretag i försörjningskedjan som spelar en viktig roll. Serverar att producera och mata kvalitetskött till livsmedelsindustrin. Från visionen att vara "Världens kök" idag, djuruppfödning och livsmedelsbearbetningsstilar Med modern teknik, säker och miljövänlig. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk, Thai
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. ... +

Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. I februari i Kina registrerades 50 studenter i nattavdelningen för det andra juniorhögskolan. I augusti 1989 uppgraderades avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning i samarbete med omstruktureringen av skolan för att inrätta avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning och rekryterade 100 studenter från den första dagavdelningen. I augusti 1991 började man rekrytera 50 studenter till den första dagavdelningen. Fangfang yrkesverksamma inom mat och dryck. -
Kandidatexamen
Engelska, Kinesisk
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkiet

Syftet med detta program; lösa problem inom gastronomi och kulinarisk konst; analysera, utforma och förbättra service- och kvalitetsfrågor; skapa karriärplaner relaterade till ... +

Syftet med detta program; lösa problem inom gastronomi och kulinarisk konst; analysera, utforma och förbättra service- och kvalitetsfrågor; skapa karriärplaner relaterade till affärslivet; kommer att kunna förnya sig med medvetenheten om livslångt lärande; att dela och sprida kunskap och erfarenhet, att utbilda turistpersonal som kan göra akademiska studier om produktion av universell kunskap. -
Kandidatexamen
Turkiska
Campusstudier
 
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japan

Baserat på dietisters kunskaper och färdigheter, och genom att införliva ett brett spektrum av kulturer som näringsliv och utbildning, förmågan att upptäcka och lösa olika mat ... +

Baserat på dietisters kunskaper och färdigheter, och genom att införliva ett brett spektrum av kulturer som näringsliv och utbildning, förmågan att upptäcka och lösa olika matrelaterade problem och förmågan att skapa och föreslå "mat som praktiserar välmående liv" Nourish . Det finns också många praktiska program i samarbete med lokala samhällen och företag. Efter examen kommer fältet att expandera inte bara till dietistområdet utan också till livsmedelsbranschen, samordnaren och utbildningen. -
Kandidatexamen
Japansk
Campusstudier
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och pla ... +

Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen -
Kandidatexamen
Japansk
Internet
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkiet

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen fö ... +

Gastronomi och kulinariska konster innehåller en filosofi för konst och kultur samt att vara en vetenskap om att äta-dricka. Culinary Arts, som länge varit bland programmen för olika internationella universitet och institut, har också varit en samlingspunkt i Turkiet. Det faktum att kulturstrukturen förändras och turismen är den snabbast utvecklade sektorn i Turkiet har spelat en viktig roll i detta resultat. -
Kandidatexamen
Heltid
8 månader
Engelska
Sep 2022
Campusstudier