Filter
Kandidatexamen
Nya Zeeland Palmerston North Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Handel på distans in Palmerston North, Nya Zeeland 2019

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Det system som omfattar alla kulturella, politiska, teknologiska, sociala, ekonomiska och rättsliga system som finns i en region i samband med ett utbyte av varor och tjänster kallas handel. Det är en process som direkt påverkar ett lands affärsmöjligheter.  

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Norr Palmerston är hem för många välrenommerade institutioner som Massey University, Universal högskolan för lärande och International Pacific College. Studenter från olika delar av världen kommer till dessa institut för högre studier. Dessa institutioner har gjort Palmerston en viktig bas för eftergymnasial utbildning.

Be om information Kandidatprogram i Handel på distans in Palmerston North i Nya Zeeland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Handel, Palmerston North, Distansutbildning

Massey Business School

Massey's AgriCommerce-program är anpassat till agribusiness industrier över hela världen, vilket gör att våra studenter har den kompetens och branschkunskap som arbetsgiv ... [+]

Från att driva stora jordbruksföretag till och med internationellt livsmedelshandel, kommer du att få kunskaper och goda kunskaper för att hjälpa till att utveckla framtiden för Nya Zeelands primära produktionssektor.

Praktisk erfarenhet

Under din examen får du mer än 300 timmars betald arbetslivserfarenhet. Det ger dig en fördel med potentiella arbetsgivare.

Gå med i branschen på högre nivå

Nya Zeelands ekonomi domineras av jordbruk och mat - det genererar närmare 37 miljarder dollar i exportinkomster per år och den internationella efterfrågan förutses fortsätta att växa. Gå med i den stora gruppen av Massey-studenter som har säkrat jobb innan de examinerar. De har gått på att bli ledare i branschen.... [-]

Nya Zeeland Palmerston North Auckland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska