BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Handel i Frankrike 2021

Dagens 's ekonomi fortsätter att växa mer globaliserad, öppna marknaderna till tidigare onåbar utvecklingen, men ibland också skapa en högre grad av konkurrens. Bachelor of Commerce elever i Frankrike kommer att förstå fluktuerande karaktär vår nuvarande marknad, utveckla de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i en rad karriär positioner inom näringslivet, såsom mänskliga resurser, konsulttjänster, entreprenörskap, redovisning, marknadsföring, ekonomi , politik, affärsetik, statistik och riskhantering, bland annat.

Bachelor of Commerce program i Frankrike senaste tre till fyra år att utveckla en rad chefskompetens, samtidigt bygger fokuserad kompetens inom ett visst område av specialisering. Praktikplatser eller kooperativ utbildning, är också vanlig i Bachelor of Commerce program, eftersom de ger eleverna att nå praktik inom guidade, reflekterande akademisk miljö.Den europeiska Bachelor i International Commerce vid International Business School i Paris använder ett antal enskilda och i grupp projekt, fallstudier och en hög nivå av kommunikation mellan personal och studenter att utveckla grundläggande färdigheter.

Om du är intresserad av att veta mer om nästa steg på din väg mot en karriär inom handeln, rulla ner och läsa om Bachelor of Commerce program i Frankrike. 

2 Resultat i Handel, Frankrike Filter

Kandidatexamen i internationell handel

ESC Amiens School of Management
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Bachelor of Management and Marketing of ESC Amiens är ett diplom riktat av ministeriet för högre utbildning, forskning och innovation (MESRI) på råd från kommissionen d'Evalua ...

Läs mer

Bachelor Luxury - Trade Trades

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Franska
Campusstudier

Rankat som nummer 1 i de bästa licenser / Luxury Bachelor, Luxury Bachelor är en 3-årig professionell utbildningskurs, som gör att du kan integrera lyxhus eller integrera Sup ...

Läs mer