BACHELORSTUDIES.SE

Jämför kandidatprogram i Handel på distans 2019/2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Varje land eller enskild verksamhet runt om i världen har en uppsättning av kulturella, samhälleliga och juridiska faktorer som påverkar dem. När dessa länder och företag utbyter tjänster och varor med varandra är detta en process som kallas handel.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Be om information Kandidatprogram i Handel på distans 2019/2020

7 Resultat i Handel, Distansutbildning Filter

Examen i internationell handel och affärer

Universidad Tecmilenio
Campusstudier Internet Heltid Deltid 9 terminer Juli 2020 Mexiko Mexico Online Mexico City Monterrey + 4 fler

Hanterar affärsrelationer effektivt på en global skala.

Examen i International Business och handel (online)

Universidad Tecmilenio
Internet Deltid 9 terminer Öppen antagning Mexiko Mexico Online

Som professionell handel och International Business kan du använda dina kunskaper och utvecklas i: inom marknadsföring och försäljning, handel, export, import och internationella logistikföretag

Kandidatexamen i företagsekonomi (företagsekonomi)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Att studera företagsekonomi som huvudämne i USQ: s företagsekonomi leder dig till att förstå hur företag hanterar människor, kapital och resurser samt hantera externa krafter som konkurrens och regeringens politik för att bäst nå företagets mål. Företagsekonomer bedriver forskning, samlar in och analyserar data, övervakar ekonomiska trender, utvecklar prognoser och kan spela en ledande roll när det gäller att ge ledande befattningshavare råd om strategiska beslut.

Bachelor of Commerce (Redovisning)

University of South Australia Online
Internet Heltid Deltid 3 år Januari 2020 Australien Adelaide + 1 fler

Denna grad kommer att utveckla din starka kunskaper i verksamheten och färdigheter inom ekonomi och ekonomi, skatt, bolagsrätt och revision. Du lär dig om den nuvarande ekonomiska, juridiska och politiska påverkan som påverkar globala affärer. Du kommer att utbilda dig som en stark kommunikator med viktig rapportering, analytisk, beslutsfattande och problemlösande färdigheter, vilket kommer att vara ovärderligt för att starta eller fördjupa din karriär.

Kandidatexamen i handel

Cornerstone Institute
Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Sydafrika Cape Town + 1 fler

Syftet med detta program är att förbereda potentiella företagsledare antingen att utveckla sin egen verksamhet eller att förbättra sina grundläggande affärsförmåga, baserat på etiska försvarbara stiftelser som kommer att gynna samhället.

Bachelor of Agricommerce

Massey Business School
Campusstudier Internet Heltid 3 år Kontakt Skolan Nya Zeeland Palmerston North Auckland + 2 fler

Massey's AgriCommerce-program är anpassat till agribusiness industrier över hela världen, vilket gör att våra studenter har den kompetens och branschkunskap som arbetsgivarna behöver.

Kandidatexamen i handel

University Canada West (UCW)
Campusstudier Internet Heltid 4 år Januari 2020 Kanada Vancouver + 1 fler

Handelshögskolan (BCom) kommer att ge dig breda kunskaper om modern verksamhet och dess praxis. Baserat i Vancouver, Kanada, förbereder denna ACBSP-ackrediterad examen dig för en framgångsrik karriär inom företag eller ledning, där du kommer att bidra konstruktivt till en global ekonomi.