close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Grafisk design 2021 i Cleveland i USA

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet. Grafiska designers skapar konst för många olika ändamål, oavsett om kommersiella företag, ett utbildningsprogram eller en politisk kampanj. Grafiska… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Grafiska designers skapar konst för många olika ändamål, oavsett om kommersiella företag, ett utbildningsprogram eller en politisk kampanj. Grafiska formgivare arbetar med text, bilder, färg, illustrationer och fotografier för att kommunicera den önskade budskapet om sina kunder.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Cleveland, Ohio börjat som ett centrum för tillverkning och är idag mest populärt känd för att inhysa Rock and Roll Hall of Fame. Den har ett stort antal högskolor, universitet och forskningscentra.

Be om information Kandidatprogram i Grafisk design i Cleveland i USA 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Cleveland Institute Of Art
Cleveland, Amerikas förenta stater

När våra kommunikationsmetoder blir alltmer mobila, litar vi mer och mer på designkonsten för att kommunicera på kreativa och engagerande sätt.

När våra kommunikationsmetoder blir alltmer mobila, litar vi mer och mer på designkonsten för att kommunicera på kreativa och engagerande sätt. -
Kandidatexamen
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här