BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Generella studier i Spanien 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Typiskt erbjuds på associerad och ungkarlivå kan program i allmänna studier vara idealisk för studenter som är skrämmade, eller bara omedvetna, av ett fokus för deras stora. Allmänna studier berör ofta olika områden, från konst och humaniora till företag och vetenskap.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

De mest populära kandidatprogrammen i Generella studier i Spanien 2020

2 Resultat i Generella studier, Spanien Filter

Associate Degree i Liberal Studies

CIS Endicott International
Kandidatexamen
14 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
20 May 2020
Engelska
Campusstudier

Liberal Studies är ett 65-kreditsprogram som består av kurser inom affärsområden och humaniora. Programmet ger studenterna allmänna krav, samt valbara kurser som sammanfaller ...

Läs mer

Dubbelexamen i skogsbruk och naturmiljöteknik och vetenskap

Universidad de Leon
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
10 terminer
10 Jul 2020
Spansk
Campusstudier

Vi utbildar skogsingenjörer som också har en hög specialisering inom miljöskyddstekniker.

Läs mer