BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Fysik 2020/2021 i Johannesburg i Sydafrika

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Akademiker i en kandidatexamen i fysik kommer att kunna göra karriär inom matematik, elektronik, mekanik och även kemi. Detta beror på att graden har i syfte att ge en allmänbildning av de teoretiska och experimentella aspekter av fysik, område som syftar till att studera samspelet mellan energi och materia i tid och rum.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

Johannesburg city är den största källan av guld och diamanter i södra Afrika. Det är basen för Sydafrikas författningsdomstol och är den största och rikaste staden i Gauteng provinsen. Det är hem till University of Johannesburg.

Be om information Kandidatprogram i Fysik i Johannesburg i Sydafrika 2020/2021

3 Resultat i Fysik, Johannesburg Filter

Kandidatexamen i tillämpad fysik

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Examen för tillämpad fysik vid University of Johannesburg kommer att förbereda studenter för en mängd olika spännande karriärer inom vetenskap och teknik och ge akademiker en ...

Läs mer

BSc Hons i fysik

University of Johannesburg
BSc
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

BSc Honours in Physics

Läs mer

BSc / BSc Utökad i fysikaliska vetenskaper

University of Johannesburg
BSc
Jan 2021
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Denna examen är främst utformad för att tillhandahålla en väl avrundad, bred utbildning som utrustar akademiker med kunskapsbasen, teorin och metodik inom fysikaliska vetenska ...

Läs mer