Filter
Kandidatexamen
Nederländerna Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Fritidsstudier i Nederländerna 2020

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

En gren av samhällsvetenskap som ofta fokuserar på studier av avkoppling, fritid studier kan titta på forskning och analys av både rekreation och turism. Studenter som är intresserade av att bedriva karriär där kundservice är avgörande kommer sannolikt att gynnas mest av ett program i fritidstudier.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

De mest populära kandidatprogrammen i Fritidsstudier i Nederländerna 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Fritidsstudier, Nederländerna

NHL Stenden University of Applied Sciences

Om du vill köra Disneyland istället för att besöka det, är Leisure ... [+]

I denna bransch är ingen dag någonsin densamma. Du kommer att vara ansvarig för alla typer av uppgifter, från att koordinera händelser för att boka konserter till en stor popmusikplats, samtidigt som du kommunicerar på alla nivåer i organisationen. Efter examen har du tjänat en biljett till ledning, policy-making eller konsultverksamhet i världen av sport, media, rekreation och konst och kultur.

Förutom stora karriärmöjligheter kan du också specialisera dig genom att genomföra en magisterexamen i International Leisure, Tourism

Den perfekta fritidsstudenten har inspirerande idéer om framtiden för hållbar fritid, samtidigt som man tar den strategiska nivån på sig. Du tycker också om att arbeta i tvärvetenskapliga team, vilket är spelets natur och som också återspeglas i programmet.... [-]

Nederländerna Leeuwarden
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska